frotka 74
Fanka BB :)
witajcie
Moje słoneczko wstało dzis o 6.Niestety godzina spanka mniej.Pomału przewonimy dobytek na nowe mieszkanie.Ale jestem z Wami na bierząco
Kalisa mam parowar, jedzonko napewno jest zdrowe , czy smaczne zależy od gotujacegoi przypraw.Nic nie bedzie chrupiace i pachnace jak z patelni.Ale za to warzywka maja swoje piękne kolory , mięsko bez tłuszczyku i panierek duzo lzejsze do strawienia, ryz i kasze idealnie przygotowane
Przynajmniej 3 -4razy w tygodniu uzywam.Polusia tez zdaje sie czesto używa.
Myszowata z lulaniem u nas to samo
Ja w dwie minuty a T walczy az ja mam dość.
Miłego dnia
Kalisa mam parowar, jedzonko napewno jest zdrowe , czy smaczne zależy od gotujacegoi przypraw.Nic nie bedzie chrupiace i pachnace jak z patelni.Ale za to warzywka maja swoje piękne kolory , mięsko bez tłuszczyku i panierek duzo lzejsze do strawienia, ryz i kasze idealnie przygotowane
Myszowata z lulaniem u nas to samo
Miłego dnia
, musze do konca tygodnia zrobic, a od jutra do pracy, nic bede musiala sie pozwalniac wczesniej...ech..zaraz dzwonie, mam nadzieje, maja wolne miejsca...
szkoda, bo to szybki podwieczorek by był. no ale cóż. ostatnio POKOCHAŁA kaszę mannę, więc jej robię na bardzo gęsto z owocami.
teraz tu juz tylko takie ceratkowe cieniutkie na deszcz. a jak mówiłam miesiąc temu dla M. o potrzebie na kurteczkę, to stwierdził, że jeszcze do wiosny duzo czasu. no i głupia sie posłuchałam i teraz doopa.