Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana Ty sie nic nie martw! Moj Al nie chodzi, za raczki go tez nie prowadzam, bo uwazam, ze sam do tego dojrzeje, a ja go nie bede popedzac. Tak jak z siadaniem, zaczal siedziec jak mial jakos 9 miesiecy jak nie lepiej. Wiec nic na sile, dziecko wie najlepiejn&h gratki!:-)
Dziewczynki powiedzcie mi czy tylko mój Franio spośród naszych marcowiątek nie chodzi? Zaczynam się martwić...
Kilkoro dzieci moich znajomych zaczelo chodzic jak mialo 1,5 roku. to jest zupelnie normalne.
Co do starych dziewczyn to faktycznie dziwne, kiedys pisały non stop a teraz ani chwili nie mają by napisac od czasu do czasu posta, mag007 , czy koza to fanki bb były, ciekawe czemu tak sie podziało?
mARCIA JAK TO SIE STAŁO ŻE TWÓJ NIKO URODZIŁ SIĘ POD KONIEC KWIETNIA?
Mój też jeszcze nie chodzi, nawet do 1,5 roku mają prawo nie chodzić i jest to norma.

Mój M się patrzył na mnie jak na wariatkę
bo...... zgubiła nam się karteczka od Was, chciałam ją schować a była wcześniej na półeczce Marcelka ale na tej najniższej a Marcelek ma fazę karmienia Kobiego (psa) swoimi książeczkami. No i myślałam że taki los spotkał karteczkę, ależ byłam zła na siebie;-)Dziś się znalazła pod łóżeczkiem małego, widziałabyś moją radość