reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiecie co dawno już ściągnęłam młodemu karuzele z łożeczka bo jak nauczył się wstawać to się na niej wieszał. Jednak ostatnio przekładałam ja z miejsca na miejsce bo mi tylko wadziła więc od paru dni spowrotem wisi i nakręcam mu wieczorem i moment i śpi Franuś. A jaka radość była jakby coś nowego dostał :)

reklama
witajcie ;-)

polka
faktycznie franio apetycik masakra, pozazdroscic!!
ale moj dzis tez wszamal zupke cala, na dodatek z jajkiem, bez smietany ale moze sie odwazymy, bo mm juz super podchodzi, a dzis rano zjadl ze mna na pol jogurt naturalny, az sie oblizywal
i zadnych objawow na skorze!!!!:-)

polusia superowo!!!:-) zazdroszcze!!:-)

ajentka ja tez sie nie moge doczekac az pawelek bedzie mogl wyjsc na spacerek ale juz mu sie poprawia, mam nadzieje ze do likendu przejdzie bo to juz prawie 2 tyg
blleee
zycze aby u was szybko przeszlo:tak:

Aaaa ktoraś pisała ż dziś światowy dzień czekolady czy cuś takiego a ja nieświadomie dałam dziś Marcuśkowi deserek Alpro Soya właśnie o smaku gorzkiej czekolady i szamał aż mu się uszy trzęsły:-D ale naprawdę dobry był bo spróbowałam:-p
karalajna Ty mi nic nie mów bo chyba zeświruje ale w czwartek od rana jadę na pedicure co by trochę się wyrwać a od poniedziałku popracować;-) Tak to czas zorganizowałabym bo to tu byśmy pojechali to tam a tak siedzimy a pomyśleć że jeszcze ostatnio marudziłam że ciągle zabiegana jestem, heheh babie nigdy nie dogodzisz:-D Chyba lepiej że pogoda jest jaka jest to tak nie żal.
Marciaa O to udało Wam się wykorzystać słoneczko bo później się popsuło całkowicie.

maziajka w reklamówkach były próbki kosmetyków, mleko candia, yelp i kupon na spa do hotelu sympozjum :)

polka właśnie wróciłam i kolejny ząbek jest piękny - zostały mi jeszcze 4 wizyty i moje zęby będą cudne :)

co do mojej krótkiej fryzurki to ja bym mogła mieć jeszcze krótsze :) a w takich króciutkich czuję się najlepiej i bardzo kobieco mimo tego że moja mama :) mówi że wyglądam jak chłopoczyca :) nie wyobrażam sobie teraz długich włosów - więc dronka do dzieła :)

kochane u nas zbiera się na mega burzę - już się boję - bardzo się boję burz :)

miłego wieczorku życzę :)

ajentka no było strasznie ciepło. A jakie pustki. Z nami były 4 auta he he :) Słonie się nam pięknie pokazały na dworze :)

jakas dzisiaj lewa jestem i zła jak osa chodzę

Witajcie wieczornie
kalisa super, że marchwianka podeszła Filipkowi
polusia fajnie wyglądałaś. Ja nie dam jednak rady, bo mąż w tym tygodniu strasznie dużo pracuje a warsztaty są na drugim końcu miasta.
ajentka zdrówka!
Asiu dzięki za info odnośnie wózka. Przenośną gondolę też kupowałaś? Super, ża Szymcio tak dzielnie zniósł szczepienie. Zuch chłopak :-)

Ja już jestem po wizycie. Grzybka jednak nie ma. Wszystko ok. Pod serduchem noszę już 2 kg szczęścia. Wiek ciąży z usg wyszedł 33t5d :szok:, a to dopiero 30t2d.
o jaaaa ale chlopaczyssko !! paietaj ze podobno piewrsze dziecko jest najmniejsze :D
Wypiłam właśnie ciepłe mleczko z miodem i zerkam na na wspólnej. ehhh na głowę już dostaje od tego siedzenia w domu, ani spacer ani nic, M w pracy, zaprosić nikogo nie zaproszę co by czasem nie zarazić, ja to muszę być w ruchu a tak to strasznie mi się dłuży, no nic najważniejsze żeby maluszek doszedł całkowicie do siebie.
Polusia Super fotka, widzę że warsztaty naprawdę ciekawe, w Poznaniu już były ale ja wtedy do późna w pracy byłam więc i tak nic z tego. Cieszę się kochana że jeteś zadowolona.
Ramari to może Ty rzeczywiście się pomalutku pakuj.:-D Choć ja miałam podobnie a Marcel urodził się 2 dni po terminie.:-)
mysza Zdrówka!
czarna Pytałaś się yry jak się czują z Franiem?
nesiaa Ja uważam że decyzja samodzielnego spania Marcelka w swoim pokoju była najlepszą decyzją, i on lepiej śpi (12h ciągiem jak nic go nie męczy) i my również bo nie słyszę jego zmian pozycji itp.
czarna Nieaktualne zajrzałam na TS;-)
Ok Ok :);-):-)

A ja sobie pije piwko, u K jest kolega i ogladaja jakis mecz a ja siedze i sie nudze i objadam smakolykami ( za kilka dni @ ma przyjsc :baffled: i mam chcice na wszystko) ale jestem glupia tu biegam a tu jem jakies niedozwolone rzeczy :angry::dry:

Marciaa - super ze masz blisko zoo ja tez bym chcetnie poszla z chlopakami, Sebus zna wszystkie zwierzaki a do wrocka nie chce mi sie samej jechac. Uwielbiam zoo

Dronka trzymam kciuki za dalsze sukcesy w odcycowaniu:)
Marciaa fajnie, że zoo macie tak blisko. Moja Ola pewnie byłaby zachwycona, bo ona tak kocha zwierzęta.
Dziewczyny oby dzieciaki szybciutko wyzdrowiały i żebyście w końcu mogli korzystać z wiosennej pogody!

Bartus spi juz od 7 zmeczony był cwiczeniami.Ja tez za chwilke pójde spac.

ramari super ze u synusia wszystko dobrze,duzy juz jest chłopaczek:)
czarna tez bym sobie piwko wypiła,ale czekam az M przyjedzie;)
nesiaa ja tez słysze jak Bartus zmienia pozycje wali w szczebelki,czuwam ostatnio popłakuje w nocy,ale jeszcze nie przenaszam go.
polka ale Twój synus ma apetyt,mój jak zaczoł zwiedzac mieszkanko to mu sie odechciewa jesc.
marciaa fajnie z tym zoo mieliscie:)My poczekamy jeszcze Bartus boji sie naszego kundelka a co dopiero gdyby słonia zobaczył:)

U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste :(

A co do apetytu to fakt je ładnie :) Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu :) :) więc teraz nadrabia jedzenie hi hi

Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.

Ostatnia edycja:
reklama
nesiaa no wlasnie wg pielegniarki to budzenie to przyzwyczajenie, no i trzeba mu pomoc odzwyczaic sie od dobrego mleczka niedobra woda :-p, bo przeciez on nie niemowlak, zeby co godzine budzic sie na jedzenie, ja po prostu dla latwosci, bo po mleku wiem, ze szybciej mi zasnie :zawstydzona/y:

polusia super wygladasz! tez kiedys mialam takie krociutkie wloski, jak bylam na uniwerku :)

ramari to super synek Ci rosnie :)

ajentka zdrowka jeszcze raz!

k_aralajna oby w koncu Pawelkowi przeszlo to chorobsko!

a ja jutro mam prawdziwy dzien wolny, znaczy pol dnia, ale zawsze cos :-), wzielam dzien urlopu, a Mlody do zlobka, a na 4 mamy szczepienie...chyba spokojna kawka i lunch na miescie bedzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry