reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam! Od rana Was podczytuje ale moja pchełka nie dała mi nic napisać. Cały czas przychodziła do mnie brała mnie za rękę i ciągnęła do zabawek. Albo przynosiła mi zabawki albo chciała spacerować ze mną po całym domu. Jak się chwile czymś zajęła to jak jej tylko zniknęłam z oczu to przybiegała za mną ze szlochem. Wasze też tak czasem mają??
Byłyśmy na spacerku. Cieplutko ale wieje dalej:( Ola nie chce wracać do domu ze spacerów. Tak się dziś zmęczyła, że zjadła zupę i usnęła w sekundę. Kochanie moje!
Ja czuję się trochę lepiej. Dziekuję kochane za troskę. Naprawdę mi bardzo miło.
Przez to, że czytałam Was na raty nie wiem co komu odpisać. Przepraszam:(
Życzę wszystkim chorym zdrówka!!

Filip śpi wiec zaglądam.
Za rada dziewczyn zrobiłam marchwiankę i zjadł :) ufffff troche mi lżej na sercu. Lekka temp. nadal sie utrzymuje, ale nie ma tragedii.
Jeszcze godzine temu świeciło piekne słońce, a teraz ciemno jakby wieczór nastał:/

polka właśnie patrząc na Twój suwaczek sobie uświadomiłam, że w przyszłym tygodniu świeta, jakaś oderwana od rzeczywistości jestem bo wydawało mi sie że to jeszcze tydzień później
mrozik a czym u Filipka objawiała sie alergia na banana??
mysza byle do lata !

ech, szkoda, że tu nie robia takich warsztatów. zresztą, nawet gdyby, to pewnie i tak M. byłby jeszcze w pracy i nie miałabym z kim Olci zostawić. ale cieszę się waszym szczęście :-)

miałyśmy do miasta jechać i całe szczęście, że jednak zostałyśmy w domu. zaczęło tak lać, że szok! a najlepsze jest to, że nie wiem, z czego ta ulewa, bo niebo cały czas dośc pogodne ;-)

teraz Ol śpi, a ja gotuję obiad. dzis w menu chicken & veg. pasta bake ;-)

kalisa to dobrze że Filip zjadł troszkę tej marchewki, ja na biegunkę stosuję też czarną jagodę czyli borówki robię ryż z nią i kompot oraz mus i dziewczyny zjadają jak mają biegunkę :)

mała usypia a ja mam chwilę dla siebie :) moje dziecko dziś sprzątało ze mną - na początek pakowała pranie do pralki, ale szybko się znudziła i wzięła sobie takie do odtykania zlewu i z tym latała po domu i gdzie tylko mogła to wtykała :)

tu macie link na razie do jednego zdjęcia mojego z wczorajszego spotkania Zdjęcia użytkownika Modna Mama - Modna Mama Kraków | Facebook mają zamieścić więcej to podam linki :)

Polusia
po pierwsze: ale masz króciutkie włosy:szok: super!!
po drugie: fajna sukieneczka
po trzecie: ale laseczka
po czwarte: chyba mu sie gorąco przy Tobie zrobiło:rofl2:

kochana on tą marynarkę ściągał dlatego że ja ją założyłam bo chciał pokazać jak można wyglądać w męskiej marynarce :)

za komplementy dziękuję :)
co do włosów moich to ja chcę jeszcze krótsze ale Pan Tomek mi odradził - takie mają zostać :)

ajentka mysza zdrowka!!!!

polusia niestety mi sie stronka nie wyswietla :(

nesiaa moj z reguly tez chce do komputera jak ja siedze, i przestaje sie bawic moment jak zasiadam :))) a od wczoraj wlaczylo mu sie piszczenie...sasiedzi mnie pewnie wyklinaja...a mi bebenki odpadly...

reklama
photo.php
217721_138681069536859_131095803628719_258276_3628720_s.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry