reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
polusia ślicznie wyglądasz:-)

A my po cwiczeniach pan rehab.był zaskoczony ze Bartek raczkuje i chce juz tuptac podnosi sie przy meblach,super:-)Teraz fika w łózeczki moze sie drzemnie albo i nie.

Witajcie wieczornie
kalisa super, że marchwianka podeszła Filipkowi
polusia fajnie wyglądałaś. Ja nie dam jednak rady, bo mąż w tym tygodniu strasznie dużo pracuje a warsztaty są na drugim końcu miasta.
ajentka zdrówka!
Asiu dzięki za info odnośnie wózka. Przenośną gondolę też kupowałaś? Super, ża Szymcio tak dzielnie zniósł szczepienie. Zuch chłopak :-)

Ja już jestem po wizycie. Grzybka jednak nie ma. Wszystko ok. Pod serduchem noszę już 2 kg szczęścia. Wiek ciąży z usg wyszedł 33t5d :szok:, a to dopiero 30t2d.

Ramari to Raduś duży chłopak:) Super, że u Ciebie i u niego wszystko ok.
Heronek zapomniałam napisać, że Ola już nie budzi się na jedzenie w nocy. Ona poprostu tak niespokojnie śpi, że ja nie mogę spać. Raz nocka lepsza, raz gorsza. Jak już słyszę, że wali nogami w szczebelki albo sobie usiądzie to muszę ją ułożyć na podusi, na boczku, dać smoka i zazwyczaj śpi dalej. Ale bywają noce, że niby śpi a jednak kręci się i ja cały czas to słyszę i doprowadza mnie to do szaleństwa:P Zaczynam poważnie zastanawiać się nad przeniesieniem jej do innego pokoju:)

Wypiłam właśnie ciepłe mleczko z miodem i zerkam na na wspólnej. ehhh na głowę już dostaje od tego siedzenia w domu, ani spacer ani nic, M w pracy, zaprosić nikogo nie zaproszę co by czasem nie zarazić, ja to muszę być w ruchu a tak to strasznie mi się dłuży, no nic najważniejsze żeby maluszek doszedł całkowicie do siebie.
Polusia Super fotka, widzę że warsztaty naprawdę ciekawe, w Poznaniu już były ale ja wtedy do późna w pracy byłam więc i tak nic z tego. Cieszę się kochana że jeteś zadowolona.
Ramari to może Ty rzeczywiście się pomalutku pakuj.:-D Choć ja miałam podobnie a Marcel urodził się 2 dni po terminie.:-)
mysza Zdrówka!
czarna Pytałaś się yry jak się czują z Franiem?
nesiaa Ja uważam że decyzja samodzielnego spania Marcelka w swoim pokoju była najlepszą decyzją, i on lepiej śpi (12h ciągiem jak nic go nie męczy) i my również bo nie słyszę jego zmian pozycji itp.
czarna Nieaktualne zajrzałam na TS;-)

Ostatnia edycja:
ramari :)jaki duży chłopiec Ci rośnie :)

ajentka czarna pisała na Ts o Yra

Polusia fajne te warsztaty :) a Ty już po randce z dentystą ?

Mój Franko wciągnął jajecznice na kolacje i kanapkę z żółtym serem a teraz czeka na kaszke. Przesunęłam mu pory spania bo jak zasypiał ostatnio o 19.00to budził się 21.30 i chcial się bawić :) więc teraz kłade go później.

hejka

polka masakra ile Ci Franio je. To dobrze, ze ma apetyt. Niko dzisiaj dwie kaszki zjadl, dwa jogurciki i owocki obiadek ble. A była kasza z mieskiem. Wczoraj puścił mega pawia...idą kolejne zęby ewidentnie bo gryzie wszystko i jest markotny.

ajentka jeszcze chwilka i wyjdzecie z domu!

polusia fajnie ze poszłaś na warsztaty. Tez miałam iść ale za pozno

my dzisiaj bylismy w ZOO, pochodzilismy 2 godzinki, potem do pracy pojechaliśmy. Nikoś wstydniś się zrobił ale 10 minut i biegał ze szczota od kibla i robił myju myju na dywanie < próbka to była > potem basen, zabawa i padł.
Jutro jedziemy na spotkanie z dzidziami małymi i zakupki i czas powoli sie przygotowywac na roczek bo to już tuż tuż

reklama
Kalisa super że Filipkowi zasmakowała marchwianka!!
Polusia widać ze warszatay były ciekawe:) no i super masz fryzurkę - ja nie jestem taka odważna na krótkie włosy bo musze czyms zakryć moje poliki:)
Ajentka, Mysza zdrówka!!
Ramari kochana godzina W zbliża się wielkimi krokami zwłaszcza że Radzio to kawał chłopka już:)
Nesiaa lekki sen to mój najwiekszy problem bo słysze jak sie wierci i od razu dawalm cyca i tak mam paroblem ale.....

mam pierwsze sukcesy oduczania od cycania - wczoraj w nocy włąsnie nie dałam cyca i mialam 2 godz płaczu po czym usneła i spała do rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn budziała się ale sama sie uspokojała i dalej spała a zazywczaj dawałam cycka:/ wiec ewiedentnie to kwestia przywczajenia i przytulenia a nie głodu!!! i dzis sama zasneła :)

No i pogoda sie skiepściła a juz mialam nadzieje ze wiosna zawita pełną gębą:( dobrze ze dzis byłyśmy 6 godz na dworzu-uwielbiam świeże powietrze i zapach wiosny w powietrzu:) hahha od razu mniej jem i figura pomału ale sie poprawia:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry