Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja ta pije czasem sama jak mam ochote. Zawsze mozesz pic ze na przez netaBartus spi juz od 7 zmeczony był cwiczeniami.Ja tez za chwilke pójde spac.
ramari super ze u synusia wszystko dobrze,duzy juz jest chłopaczek
czarna tez bym sobie piwko wypiła,ale czekam az M przyjedzie
nesiaa ja tez słysze jak Bartus zmienia pozycje wali w szczebelki,czuwam ostatnio popłakuje w nocy,ale jeszcze nie przenaszam go.
polka ale Twój synus ma apetyt,mój jak zaczoł zwiedzac mieszkanko to mu sie odechciewa jesc.
marciaa fajnie z tym zoo mieliscieMy poczekamy jeszcze Bartus boji sie naszego kundelka a co dopiero gdyby słonia zobaczył
![]()

Trzymam kciuki za OliwcieU nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste
A co do apetytu to fakt je ładnieMadzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu
![]()
więc teraz nadrabia jedzenie hi hi
Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste
A co do apetytu to fakt je ładnieMadzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu
![]()
więc teraz nadrabia jedzenie hi hi
Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
Witam, moja Natalka jeszcze nie przesypia nocek niestetyraz budzi się na mleko i źle mi śpi.
Po za tym coraz zdrowsza, ale zęby idą, jak nie to to tamto![]()
Dziewczyny dzięki za pomoc na 3D!! Wygrałam Wielkie buziaki dla was!!