reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Bartus spi juz od 7 zmeczony był cwiczeniami.Ja tez za chwilke pójde spac.

ramari super ze u synusia wszystko dobrze,duzy juz jest chłopaczek:)
czarna tez bym sobie piwko wypiła,ale czekam az M przyjedzie;)
nesiaa ja tez słysze jak Bartus zmienia pozycje wali w szczebelki,czuwam ostatnio popłakuje w nocy,ale jeszcze nie przenaszam go.
polka ale Twój synus ma apetyt,mój jak zaczoł zwiedzac mieszkanko to mu sie odechciewa jesc.
marciaa fajnie z tym zoo mieliscie:)My poczekamy jeszcze Bartus boji sie naszego kundelka a co dopiero gdyby słonia zobaczył:)
ja ta pije czasem sama jak mam ochote. Zawsze mozesz pic ze na przez neta :-D

U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste :(

A co do apetytu to fakt je ładnie :) Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu :) :) więc teraz nadrabia jedzenie hi hi

Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
Trzymam kciuki za Oliwcie

i ja trzymam &&&

heronek mam nadzieję, że Redanek szybko da Wam noc dla siebie ! A jutra to Ci zazdroszczę !!! :D

doronka a jesteś pewna, że chcesz Ją odstawić ?

U nas cisza nastała ... to znaczy, że Miś śpi a Miły pod prysznic poczłapał. Chyba u nas zęby idą ... niespokojny jest chłopczyk mój ;(

Apropo cyckowania fajnie jest karmic nawet do 2 roku zycia do snu ale mam kumpele co jej synek jest o miesiac starszy od mojego Sebka a ta mu daje cycka na zawolanie, drze sie na ulicy ze chce cycka ta mu musi dac
:/

ide spac , dobranoc babki :*

Ostatnia edycja:
Witam, moja Natalka jeszcze nie przesypia nocek niestety :( raz budzi się na mleko i źle mi śpi.

Po za tym coraz zdrowsza, ale zęby idą, jak nie to to tamto :D

Dziewczyny dzięki za pomoc na 3D!! Wygrałam Wielkie buziaki dla was!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry