reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari moja Julka w pokoju ma pomarańczowe rolety a kolor ma melon - taki ni to pomarańcz ni to róż ale jest taki ciepły, natomiast teście mają dynia i też jest śliczny :)

reklama
Witam,
u nas dziś nocka super, Oliwka zasnęła o 21:20 (tata ją uśpił a to istny cud!) i spała bez przerwy do 4:30 potem wzięłam ją do siebie i spała do 6:20. Teraz też śpi już ponad godz:)
A co do sypialni to ja też mam żółta i sama ni wiem na jaki kolor przemalować:)

my mamy na jednej ścianie bardzo ciemny fiolet a na reszcie delikatny, taki biały-brudnofioletowy. Na tej ciemnej ścianie mamy ogromne dmuchawce.

hej mamusie, zyczę Wam wszystkim szczęścia, radości z każdego dnia, grzecznych, mądrych, kreatywnych dzieci, pomocy od mężów i niewtrącania sie teściowej, spania do której chcecie codziennie, długich kąpieli z bąbelkami i relaksującą książką i wszystkiego tego, czego jeszcze sobie życzycie!

marela, dobrze Cię zrozumiałam :-) napisałaś, że od końca stażu masz ustawowe 30 dni na oddanie sprawozdania, a ja mam tylko 2 tygodnie!! tak więc widać, gdzie mamy ustawy ;-)
wczoraj napisałam nieco sprawozdania, ale ogólnie masakra. nic, to, nie narzekam, damy radę :-D

u nas noc znów z 2godzinną przerwą :wściekła/y: tym razem pampers puścił- brałam wieczorem z półki, było już tylko kilka i pewnie wzięłam ten z poprezdniej paczki, a tamte były jakies niedorobione. no i w środku nocy musiałam wszystko wymieniać i przebierac małą. oczywiście Ol sie rozbudziła kompletnie i tyle ze spania...

dziś M. chyba wraca :-)

Helol, ja dzis jak po ogien, uciekam sie ogarnac i jak Al wstanie wybywamy na spacer, w de mam pogode, niech nas zleje, ja musze z dzieckiem wyjsc. Od rana taka maruda, ze szok!

Nocka ok, kolo polnocy pobudka, a pozniej o 5 i 6. Pokwekal, poplakal i usnal, oczywiscie bez smoczka :-):-):-) Wstalismy 7:40. Teraz poszedl na drzemke juz zupelnie bez placzu, 10 minut i odplynal :-)

Ramari ciesze sie, ze motywuje, mnie zmotywowaly nocne pobudki ;-) Widze, ze z tym odzwyczajaniem wstrzelilam sie w odpowiedni moment. To jest b. wazne. Nie meczyly go zeby, czworki wszystkie wyszly, a trojki pewnie sie za niedlugo odezwa, nie ma skoku rozwojowego i ogolnie jest wszystko poukladane. A to polowa sukcesu.
Powodzenia zycze!!! Dodam jeszcze, ze sposrod swoich maskotek wybral jednego misia i jak idzie spac to zawsze sie do niego tuli.

Uciekam, do pozniej ;)

Tabasia, ja tak wczoraj zrobiłam, bo mnie strzelało siedzenie w domu i 2x nas zlało okropnie :-( do tego ten wiatr, więc parasolkę można było o kant de rozbić, więc ja cała mokra i Ol jakimś cudem też, mimo folii na wózku... a za drugim razem wybrałyśmy sie do sąsiadki, znów lało, a jej- mimo wczesniejszego umawiania się- nie było! więc poszłyśmy na darmo i znów zmokłyśmy.

Witam się!
Spróbuję coś napisać ale nie wiem czy w między czasie nie przerwie mi internet:( Masakra, nic nie da się zrobić bo ciągle mnie wywala. Ola śpi. Biegunki ciąg dalszy:( Dziś na spacerku zrobiła kupkę i ja nie zauważyłam:( Odparzenie gotowe. Biedne dziecko:( Posmarowałam termentiolem, mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Wszystkiego naj dla WAS MAMUSIE!!! Zadowolenia z dzieciaków!!
Miłego dnia!

reklama
Witajcie wieczornie :-)
Kupa roboty odwalona, a ja dalej się zastanawiam nad sypialnią...
myszowata łosoś nie przejdzie u męża ;-)
mrozik też myślałam o fiolecie, ale mam pomarańczowe rolety, a ich zmieniać nie będziemy :-(
Teraz przez głowe mi przemyka czerwień, ale jakoś nie jestem pewna i ew. z jakim kolorem połączyć?
ionka Ty jesteś artystyczna dusza, podpowiedz coś :-)

No nic uciekam prasować firanki i zasłony.
Miłego wieczorku

Do góry