Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czarnuszka88 ile Twój synio ma ząbków, u nas od dłuższego czasu tylko 6 i nic nie zapowiada się na razie na następne.
Wiecie co....nawet listopadówki niektore juz urodzily i maja swoje kruszynki takie malenkie naptrzec sie nie mozna
Dzisiaj cisza jakas moze trzeba temat rozkręcić :-) Co na obiad planujecie bo ja smaka nie mam może mi się coś zechcę![]()
M jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy
Cześć moja imienniczko :-)
to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???
Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę
- u mnie bylo tak ze moja starsza siostra tez byla razem ze mna w ciazy i miala termin na 28 pazdziernik a ja na 9 liatopad...ja urodzilam 31 pazdziernika a ona 1 listopada...dzien po mnie hehe a jeszcze mowila mi..."sandra zebys tylko w swieto zmarlych nie urodzila..."heheMoja siostra ma termin 1 listopad, więc już nie długo zostanę ciocią :-)
Ja jeszcze nie wiem.. M pewnie zje troche w pracy a ja ugotuję fasolke szparagową z bulka tartąM jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy
Kurka zapomniałam M zapytac jak on mi to zrobił.. ale wiem, że do notatnika jakiś kod kopiował..Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę
![]()
oooooooo ja chyba tez jutro se walne fasolke maz uwielbia .....
dziekuje Ci bardzo!!!

Tzn zalewam ja tak by wiecej makaron napęczniał, niz zrobiła się z tego zupa:-)Ja tez jestem zainteresowana :-):-):-)to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???