Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My pewnie jeszcze z miesiąc pojeździmy gondolą, bo Adaś już z niej wyrasta pomału.

U nas bylo identycznie! Z tym, ze lekarka powiedziala, ze przybiera ZA SZYBKO. Ale teraz luzik, karmienia mu wyregulowalam i jest idealnie :-)neska11 dobrze ze zmalym wszystko dobrze...
A my na siatce dobrze, wzrost i waga na 75 centylu, tylko, ze maly mial bardzo duzy skok z 10 (1 miesiac) do tych 75 w 2 miesiacu...Lekarz go widzial wtedy wiec chyba nic w tym zlego...I Redan wagowo to maly sie urodzil(3 kg) i pewnie po prostu doganial rowiesnikow....

Ano racja. Jak po porodzie w szpitalu zapytalam co moge jesc karmiac cycem, to laska mnie nie zrozumiala, o co mi chodziW Polsce panuje przekonanie, że karmiąca matka może jeść tylko ryż i kurczaka. Pewnie to dobre dla figury - jedyny plus ;-)
Edit: Oczywiście jak dziecko ma alergię, to jest inna bajka![]()
Dopiero jej wytlumaczylam jak jest w PL, to powiedzala, zebym tylko uwazala na kapuste i straczkowe. Po czym na obiad wszystkie babki dostaly kawal miecha, ziemniaki i... groszek 
z buteleczek LOVI tez schodzi podzialkaMy mamy 2, ale zmienie wkrotce na 3, tak jak zalecaja
No i tym niekapkiem zaintrygowalas mnie Ionkajakiej firmy?
Wiecie co? Wkurzaja mnie te butle aventu, no schodzi ta podzialka jak nic!
A sa na pewno oryginalne! Nie wiem jaka jest przyczyna, myje je normalnie, sterylizator tez mam z aventu, wiec o co chodzi?![]()

zazdroszczeJa jem wszystko i uważam że wszystko można![]()

hmmm.. to moze dlatego moj maly niebardzo cos ostatnio chce pic herbatke... hmm... bo mamy 1.koza, ja tez sie zastanawiałam nad tym i nawet mówiłam, ze nie będe wywalac kasy na nowe smoczki. ale jak mała się wkurzała, po pół butelki wypijała, cała zdenerwowana i zmeczona ssaniem, to kupiłam 2 smoki na próbę. no i naprawde jest różnica! teraz ciągnie jak smok, tylko bąbelki uciekają. tak samo piła kiedys na początku z "1".
witam w klubie. Ja rowniez ze scisla dieta.a ja nie jem prawie nic:/ bo moj ma alergie na wszystko, co chwile go wypryszcza:/ tylko jem ziemniaki, drob, troche wieprzowiny, ciemne pieczywo, dzem porzeczkowy, makarony![]()
niby mowia zeby nie dawac ogorkow kiszonych bo brzuszek moze bolec a u nas co ? po porodzie dostalam zupe ogorkowa.Ano racja. Jak po porodzie w szpitalu zapytalam co moge jesc karmiac cycem, to laska mnie nie zrozumiala, o co mi chodziDopiero jej wytlumaczylam jak jest w PL, to powiedzala, zebym tylko uwazala na kapuste i straczkowe. Po czym na obiad wszystkie babki dostaly kawal miecha, ziemniaki i... groszek
![]()
U nas bylo identycznie! Z tym, ze lekarka powiedziala, ze przybiera ZA SZYBKO. Ale teraz luzik, karmienia mu wyregulowalam i jest idealnie :-)
Neska, co za koszmar musieliscie przezyc :-( Strasznie wspolczuje, najgorsze co moze byc, gdy dzidzius choruje. Duuuzo zdrowka zycze i trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze
Moj tez ledwo w gondoli sie miesci, a spacerowke mamy kubelkowa, wiec chyba bede musiala kupic inna...

Pawelek tez juz ledwo sie miesci, a spacerowka kubelkowa![]()