Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez mam karuzele i jedna taka zabawke zawieszona na barierki i moze przez to Redan nie moze zasnac...ale sama nie wiemTabasia ja tez znam prawie na pamięć 'Język niemowląt'ale u mnie jakoś nie wychodzi samo zasypinie...np dziś mała jak juz była śpiąca o 6,40 to połozylam ja do łóżeczka i kitłasila sie zasypijajac i budzac co chwila do 7,30 bo wypadalał jej smok i marudzila i tak zasypiala,budzila sie i popatrzyla na zabawki, karuzele jej włączałam ale nici z twardego snu ...i efekt był taki ze wzielam ja na rece...wtedy ryk niemiłosierny i ze zmeczenia na rękach padła:/ powiedz czy w łóżeczku włączasz karuzele czy masz jakies zabawki na łóżku popowieszane bo ja mam sprezyne, karuzele i inne zabawki powtykane za ochraniacz wiec mala oglada sie i niby przyzpia ale "walczy ze snem" :/
AniaSkrzat gralulacje ...oby tak dalej![]()

naprawdę dziewczyny współczuję wam tych karmień co 2h lub częściej, zwłaszcza nocą. Ja tak miałam chyba tylko przez 2tyg po wyjściu ze szpitala. Czy mam dobre mleko??? hm nie wiem, być może - też jestem na diecie i mało co jem a już na pewno nie zróżnicowane produkty czy potrawy bo się nie da.
ale fakt faktem że młody chyba się najada - je na raz z obu piersi i odstawiam go ja bo on by nigdy cyca z buźki nie wypuścił. Zanim mu się odbije to troche pokwiczy ale później jest ok.- więc chyba go nie głodze. 

normalnie jak ropny obrzmialy pryszcz....mialyscie cos takiego...myslicie ze to od ciepla?? dodam fotke.... i nie wiem co z tym robic :-( pomozcie bo do pediatry to chyba za malo by sie wybierac z czyms takim

ale ja sie juz na to nie nabieram, jak tak zasnia to zaraz pobudka i nici ze spania, wiec raczej tak nie zasypia...
PS> ja nigdzie nie mogę dostać Emolium do kąpieli echh.... Czy Emolium jest droższe od Oilatum? Ja ostatnio kupuję zwykłe Oilatum - nie soft - i płacę 63zł za 500ml... awłaściwości ma te same a oszczędzam prawie 20zł![]()