reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej,dla wszystkich chorowitkow zdrowka!
Moj Olinek dzs wymiotowal 3 razy bo wczoraj najadl sie malosolnych :crazy:

A byla u nas Mloda ze swoim synkiem,super babeczka i jakiego ma ślicznego synka.
Pozdrawiamy i uciekam poczytac ksiazke bo maly spi.
Mloda a twoj zasnal jeszcze?

reklama
Hej
Ania- dziękuje. Tak właśnie od jakiś 15 minut śpi. Ale do tej pory szalał :) Twój Olinek też super chłopczyk- zaskoczył mnie tym dzieleniem się zabawkami :) Widać że chciał się pobawić z Alexem a On puki co obserwuje inne dzieci. Dzięki za miłe spotkanko.

U nas też ząbek się odzywa już się 16 przebija, tylko jakoś dziwnie wygląda teraz jakby czwórka obok trójki wychodziła, mam nadzieje że to tylko tak wygląda.

Necia- zdrówka dla Twoich chłopców i oby z rehabilitacją się udało.
Kinga- wam też zdróweczka życzę.
Pozdrawiam

Pierwszy spacer bez wózkowy zaliczony- mój syn zaprowadził mnie do sklepu :)

Ostatnia edycja:
Gratulujemy ząbka Majeczce:)
Marylka też na ibumie... trójki idą. biedulka aż ma krwiaki.
Zdrówka dla Fiola, Pawełka i Adasia...
Marta wyszalej się na weselu i pozdrów ode mnie Warszawę:) baaardzo lubię klimat tego miasta.
a z dzieciaczkami idziecie czy zostawiacie je komuś...?

U mnie w pracy ciężko ciężko.... no ale nic. najgorsze jest to że gówniarze myślą, że ja- kobieta na budownictwie nie mam prawa się znać a ja się tym przejmuję:/

Witam się wieczorkiem z kubkiem gorącego barszczyku ;)
Ciągle męczy mnie alergia i już zatoki... Masakra jakaś. Do tego wynudziłam się dzisiaj w pracy jak mops... kilka godzin sama byłam :/

My na jutro prawie gotowi. Jeszcze muszę kieckę wybrać... mam cztery i nie wiem na którą się zdecydować...
Dzisiaj jeszcze kupiłam sobie butki i torebkę :)

Bietka do dzieci przyjeżdżają moi rodzice no i moja siostra bo akurat jest u nich. Chociaż powiem wam, że ja już przeżywam to rozstanie...jakoś mi tak żal, ze nie będzie mnie chociażby z rana jak wstaną moje kruszynki....
Co do uczniów nie martw się...i bądź twarda. A z doświadczenia wiem, ze my - kobiety jesteśmy tak samo dobre w te klocki jak i mężczyźni...
Ojej Marylka też się męczy... Bidulcia mała.
My mamy 6 ząbków... po trzy u góry i na dole...

Witajcie weekendowo:))))

Zdrówka dla maluchów życzę jeszcze raz bo widzę że tu chorobowo się bardzo zrobiło :-(

marta03 wytrzymasz rozstanie z dziećmi,będzie dobrze :tak:fajnie że zakupy udane.Życzę szałowego wesela.Pozdrawiam!

Bietka87 nie daj się uczniom,stawiaj twardo na swoim:)3maj kciuki i pozdrawiam!

mloda0308,ania_g21 fajnie że spotkanie udane,miło że się poznałyście bo na pewno od razu raźniej się ze sobą pisze:)Pozdrawiam was!

Teśka a co u Ciebie?jak mała?lepiej już?

W końcu doczekałam się upragnionego weekendu :tak:
Jutro ruszam na spotkanie z dziewczynami z bb z Leicester :-)

Nocne pozdrowienia ślę wam i uciekam spać:)

Hej dziewczyny
Marta udanej zabawy na weselu
Necia Kinga i jak przeziębienia chłopców przechodzi im? zdróweczka dla Filipka Pawełka i Adasia
Ania a jak Oli?już nie wymiotował?dobrze sie czuje?
młoda to pewnie czujesz dume że twój synuś sam poszedł za rączke ja też pamiętam te chwile... super;-)
Bietka nie daj sie.Ja ci coś napiszę w średniej szkole miałam bardzo młodziutka Pania od WOS-u my byliśmy jej pierwsza klasa.chłopcy chciali wejść jej na głowe i czasem leciały dziwne teksty tym bardziej że była bardzo atrakcyjna kobieta.ale ona była tak wymagająca że wszyscy musieliśmy sie sporo uczyć.pytała na każdej lekcji bardzo dokładnie i surowo oceniała.a jak chłopacy chieli ją zagiąć to ona albo odpowiadała na pytania albo jakoś przekręcała to pytanie i mówiła że ona już skończyła studia i nie musi udowadniać swojej wiedzy a on owszem.Wiec trzymam za ciebie kciuki jak będziesz wymagająca to oni w kóncu nabiorą dystansu i może przestana wchodzić na głowe musisz znaleźć na nich sposób.powodzenia;-)
Agnieszka miłego spotkanka
teśka jak maleńka?
miśka jak sie czujesz?
pozdrawiam

Aguska dziekuje ze pytasz.Nie nie wymiotowal juz.Byl taki troche nie w sosie i wogole ale z brzuszkiem juz bylo ok.
Marta udanego wesela.Wybaw sie za nas wszystkie.
Bietka badz twarda.
Kinga a jak u ciebie?

reklama
Do góry