Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. 

trzymało ją aż do 24 potem karmienie o 4 i spałą do 9

a już dziś od rana jesteśmy na pepti i na dzień dobry wypiła 100ml a nie jak wczoraj marne 60....wszystko jest już ok
Nam pediatra kazała dawać marchew, ziemniak, brokuł.My mamy taką rozpiskę, jak zacząć rozszerzać dietkę małej, no i jest tam puree z pietruszki, chociaż zaproponowała nam, żeby lepiej zacząć od ziemniaczka, bo nie wszystkie dzieci tolerują pietruszkę, no ale jakoś i ją trzeba będzie wprowadzić
może dlatego że wszędzie zalecają od 6 miesiąca podawać no cóż ale jak mało tyje to musimy.dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie smoczków którymi karmicie swoje maluchy jak dajecie kaszki.Asi dodałam dziś 1 łyżeczkę na 180ml i dałam smoczek 3 z Aventa i nie mogla zjeść tego- nie było geste ale jadła strasznie pomału:-( Nie wiem czy moze dlatego ze dopiero co odstawilismy butelki Dr Browna a tam zupełnie inaczej to jedzenie sie odbywało. Czy używacie jakiś specjalnych smoczków do kaszek i kleików?

Wiesienko ja sprawdzałam i smoczek 3m+ jest włąśnie ten trójprzepływowy i trzeba go dobrze ustawiać, czyli na początku do noska dziecka i wtedy najszybciej leci:-), potem obracasz i masz wolniej i na końcu na jedynkę i wolniutko leci.elisabeth -dzięki wielkie za poradę, kupie ten trojprzeplywowy i zobaczymy, ja zaczelam dawac Asi najpierw kleik kukurydziany a kaszkę kupiłam na razie malinowa i chciałam jej dać a tu lipa bo smoczek chyba nie taki![]()
:-)