reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
Dziewczyny, zrobiłam "paszę":-D Zajadam się już 3 raz tym dzisiaj a i Miesio wmłócił pełną miskę. Kocham kaszę orkiszową!!!

u nas na codzien musi byc jakas zupka :) nie zawsze młody zje ale zdarza mu się :) w ogóle po tych chorobach to apetyt ma znacznie mniejszy :(

ale ładnie wcina rybki, różne serki, konfitury parówki i kabanosiki :)

u nas też bez zupki ani rusz!!! Ryż, makaron toleruje tylko w zupach, pod inną postacią: NIE!
ironia to u Benia się zmieniło z rybkami? czy ja cos popitoliłam, że nie był za rybą...

Młoda makaronowa - na sucho i palcami najchętniej :-pBez zupy też się raczej nie da - zresztą nawet nie było takich prób. No i sucha buła. Ogólnie wszystko je - kwestia rozdrobnienia.

martadelka :) no pozmieniało mu sie :) moze nie lubił bo robiłam takie bez niczego..ale ostatnio robiłam szaszłyki z łososia przekładane boczkiem i cebulką - i jadł takiego łososia i cebulkę i uszy mu się trzesły :)

forever Emi też często wyjada makaron z zupy paluszkami
ironia no to fajnie, że polubił rybkę:tak: Emi ją uwielbia a łososia też lubię robić, ale tylko w zalewie i sru do piekarnika, im mniej roboty tym lepiej;-)

reklama
Do góry