reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No i mamy 2015:-)My Sylwestra na spokojnie , troche byliśmy u teściów brata S ,.. Natalia z Norbim poszalała , potem wróciliśmy do domu ;) Pić nie piłam , znaczy lampkę wina , i szampana deczko :-D i S o dziwo też jakos bez chęci ;-)
norbi i nati.jpg

Madzialena 1
00 latek dla synka ;)
Nathalienne wstaw sobie suwaczki ; )

Załączniki

• norbi i nati.jpg
    norbi i nati.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Hej, wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)
U nas sylwester na spokojbie z sasiadka i jej dziećmi, triche popilismy , trochę potanczylismy dzieciaki na ps graly.
Ja id wczoraj jakiś ciężki humor mama, i sama nie wiem dlaczego ale czasem mam wrażenie ze moje życie utknelo w jednym dniu, kazdy dzien jest podobny do poprzedniego... w dodatku kokejny rok w UK.

Hej. Dawno sie nie oddzywalam, nie mialam zabardzo czasu i checi. W PL czas leci nieublagalnie szybko, wigilia swieta, troche poimprezowalam, nawet na jednej dyskotece bylam z moja swiadkowa a A. zostal z Nikola i o dziwo sam mnie na nia wyganial! ;) sylwester spedzony dramatycznie, pojechalisny ze szwagierka na impreze, no i tak sie skonczylo ze sama ze soba wino pilam, i o 1 bylismy w domu. W nowy rok weszlismy z przytupem, przed chwila wrocilysmy od lekarza i mamy antybiotyk ;) takze fest. A. jedzie w niedziele na prom w Rostock, a ja mam samolot w piatek za tydzien. Dwa tygodnie w PL ogolocily nas doszczetnie z pieniedzy i miedzy innymi dlatego psa jednak nie wzielismy bo wtedy to juz wogole suchy chleb.. takze nowy rok, arbeit i wracamy do Pl w maju ;) jesli wypali mieszkanko to w sierpniu, ja moze wyskocze na tydzien dwa urlopu. Nie nadrobie wiec witam nowe mamy, gratuluje zareczyn piekne pierscioneczki, wszystkim zycze szczesliwego nowego roku! No i MADZIALENA wszystkiego naj dla synka bo nie wiem czy tu zajrze w jego urodizny, bodajze 06.01?? Jeszcze raz sle buziaki!!

no to ja też się witam w Nowym Roku i życzę żeby był lepszy niż poprzedni ;*

My sylwestra w remizie spedzaliśmy, całkiem fajnie było, o 6 się zebralismy do domu dopiero ;)
a dzis już do pracy ;/ nadal mam katar :wściekła/y:
Julka sie juz nie moze doczekac az wróci do przedszkola ;)

Milena jaka zakochana para ;*
Happy, a planujecie powrót do Polski?
Paulina zdrówka ;*

Ostatnia edycja:
My z A sylwestra spędziliśmy u chrzestnego kubunia upiłam sie troszke. Właśnie wracam z pracy Normalnie mi sie nic nie chce. Jutro i pojutrze nadgodziny i tyle. W sumie z wolnego to ja nic nie miałam na całym zakładzie tylko nasza linia robi reszta miała wolne od 24grudnia do 7stycznia.

23May dzieki ;)
PAPITKA pewnke w przyszlym roku wasza linia bedzie miala tyle wolnego.

Ja wlasnie jade busem jednak dl galerii krakowskiej spotkac sie z druhenka ;) ale tesknilam..

reklama
Do góry