.Aneta.
Fanka BB :)
Zołza okiełznana - śpi :-)
wampi mam nadzieję, że Zuzia nie zawstydzi się i naprawde powie ten wierszyk, tym bardziej, że do mojej mamy będziemy musiały pójść do szpitala.
kama jak nie kręciłam to już taka słodka nie była
mówi tylko, że już nie chce tego mówić, bo za dużo mówiła ;-) ale jak aparat zobaczyła to chętnie powiedziała.
wampi mam nadzieję, że Zuzia nie zawstydzi się i naprawde powie ten wierszyk, tym bardziej, że do mojej mamy będziemy musiały pójść do szpitala.
kama jak nie kręciłam to już taka słodka nie była
mówi tylko, że już nie chce tego mówić, bo za dużo mówiła ;-) ale jak aparat zobaczyła to chętnie powiedziała.
miesiąc przed 18stką zamieszkaliśmy razem ( stosunki z mamą pchnęły mnie do tego kroku) bałam się tego że będę od niego w pełni zależna, ale o dziwo radziliśmy sobie razem bardzo dobrze byliśmy w pełni nie zależni ( finansowo, psychicznie). Zawsze byłam dojrzalsza od swoich rówieśników, teraz czasami potrafię prawić jak babcia ;-)

o to mi chodziło
teraz mam więcej czasu (tzn dziś) i wszystko posprzątałam, łatwiej jak mała śpi. Tłumaczyłam jej dziś gdzie dokładnie jest dzidzia w brzuszku i powiedziała że dla tej dzidzi się zmieni, że będzie mi pomagała. Co do mojego M, teraz mówię mu o wszystkim, jak płaczę on zawsze mnie wysłucha i uważa że płakać mam w jego ramię bo wtedy jest mi łatwiej niż z płaczem w samotności i wiecie że ma racje?