reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Kasiad a jednak marzenia się spełniają:tak: Hoker widzę pasuje do kuchni jak ulał;-)

Oliweczka mieszkanie przepiękne:tak: Urządzone bardzo stylowo i gustownie:tak: Tylko Ci pozazdrościć takich "czterech kątów"";-)

Irtasia
Twój K wymyślił genialnie:tak: Praktycznie i elegancko;-)

reklama
Oliwieczka śliczne macie mieszkanko:tak::tak::-) mi tez sie kącik jadalny podoba, i cała kuchnia tez super rozwiązana:tak::tak:
Irtasia pomysł fajny:tak::-)
Kasiad super że spełniłaś swoje małe marzenie:-)

No fajnie Irtasia, fajny pomysł, bardzo ladnie :):tak:
:tak:

Irtasia Twój K wymyślił genialnie:tak: Praktycznie i elegancko;-)

się zgadzam :tak::-)

Irtasia pomysł fajny:tak::-)

Irtsia,bardzo ładnie:tak:.Zdolny ten Twoj K:tak:

Rzeczywiscie zdolny. Bardzo ladnie to wszytsko wyglada :tak::tak::tak:
Dzieki:-)

reklama
irtasia zdolniacha z Twojego męża :tak:

Oliwieczka prześlicznie masz w domku! I wszystko już prawie wykończone z bardzo ładnym efektem końcowym :tak:Mi też najbardziej chyba podoba się kącik jadalny, ładny stół z krzesłami. Fajną masz kuchnię, taką przestronną i jasną :tak:
A co jest na ścianie tej ciemnej, za telewizorem? jest malowana na ciemny kolor?

Do góry