reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Gola84 świetne ubranka ja tez już szaleje kupuje co mi się podoba..:-)pieluchy tetrowe to miesiąc temu zakupiłam chyba z 4 białe i 2 kolorowe już tego troszkę nagromadziłam aby potem nie szaleć wszytko odrazu na raz..
Ja tak samo jak nimfii kupuje dla siebie sporo rzeczy przydatnych

reklama
Gola84 przecudne ciuszki:-)

No właśnie trzeba by pomyśleć o sobie, bo najpierw my w czyms musimy chodzić:-) Ale te malutkie ciuszki sa takie kuszące;-)

Ja co prawda nie mam jeszcze nic a jestem już w 16 tc ale w tym tyg planuję już rozejżeć się za pieluszkami tetrowymi i flanelowymi oraz za pościelą i wózeczkiem. na ubranka przyjdzie czas Babunia chce się tu wykazać więc damy jej szansę ;) nie wiem co by tu jeszcze .... muszę najpierw porządki w szafach zrobić ;) porozdawać moje ciuszki w które już raczej nigdy nie wejdę ;(

Dziewczyny juz jakis czas temu mialam wam podac linka do Ziko Apteki

MUSTELA 9 MIESIĘCY Podwójnie działający krem przeciw rozstępom 150ml - Apteka internetowa e-zikoapteka.pl

bo jest krem Mustela na rozstepy za 62zl. To zdaje sie najnizsza cena w tym momencie. promocja ma trwac do konca czerwca.

aha! Promocja nie dostyczty tylko apteki internetowej! Normalnie w aptece powinien byc ten krem za 62,50zl :) wedlug ulotki jaka dostalam.

Bryszka ja po porodzie mialam lepsza figure niz przed porodem i bez problemu we wszystko weszlam :) Dopiero kilka msc pozniej zaczelam tyć od siedzenia w domu z dzieckiem.

Ostatnia edycja:
Mój Miły to samo mówi.. a jakoś nie wierze, choć pamiętam że moja mam po 2 dzieci miała rozmiar 36 ! dopiero po trzeciej ciąży-dość późnej zresztą(35l) znacznie utyła więc jeśli mam TE cudne geny to może i faktycznie uda mi się odzyskać moje 36 ;)

bryszka moja mama przytula w ciazy ze mna 20kg i ciezko bylo jej to zrzucic, a ja tylko 11kg w pierwszej ciazy i zrzucilam to w 2 tyg po porodzie. Nie wiem jak maja sie do tego geny ale na pewno wazna jest dobra przemiana materi :tak: Znam dziewczyny co byly szczuple a po ciazy nadal sa z nich laski i znam tez takie ktore z laseczek zamienily sie w pączusie nie do zejscia z wagi.., roznie bywa, ale 3mam kciuki za pomyślny spadek wagi po ciazy ;-)

bryszka moja mama przytula w ciazy ze mna 20kg i ciezko bylo jej to zrzucic, a ja tylko 11kg w pierwszej ciazy i zrzucilam to w 2 tyg po porodzie. Nie wiem jak maja sie do tego geny ale na pewno wazna jest dobra przemiana materi :tak: Znam dziewczyny co byly szczuple a po ciazy nadal sa z nich laski i znam tez takie ktore z laseczek zamienily sie w pączusie nie do zejscia z wagi.., roznie bywa, ale 3mam kciuki za pomyślny spadek wagi po ciazy ;-)
moim zdaniem ważne jest też podejście danej osoby do zrzucania wagi ;) , u mnie w pierwszej ciąży było 27kg na plusie a po porodzie zeszło niecałe 10kg więc miałam co zrzucać ale się udało i teraz startowałam o 3kg mniej niż za pierwszym razem ,więc myślę że dużo też zależy od naszych chęci ,a geny swoją drogą ;)
alma26 u mnie niestety nie ma sklepów z odzieżą używaną ,ale jak tylko jestem w PL to zawsze odwiedzam i kupuje ,teraz tym bardziej bo odkąd Kuba chodzi to przebieram go kilka razy dziennie ,więc przynajmniej nie żal ,poza tym jak się kupuje na allegro to też używane a o ile taniej można w sklepie kupić i jeszcze na wysyłce się oszczędza ;) , no i tak jak w poprzedniej ciąży nic nie kupuje z ubrań bo jak zwykle tyle tego dostane że szkoda kasy wydawać :)

O poduszkach dla ciężarnych i do karmienia już było, ale nie przebrnę przez cały wątek raz jeszcze ;) - ma ktoś taką?
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1619401807) - Aukcje internetowe Allegro

Planuję kupić, ale chętnie posłuchałabym jakiejś opinii o niej, bo opis na stronie jest skąpy (nie piszą nawet czym poduszka jest wypełniona...).

A słyszałyście o wisiorkach Bola dla ciężarnych? :-)
Meksykańskie bola, czyli dzwoneczki ciążowe to niezwykle barwna, estetyczna i oryginalna biżuteria (nie tylko) ciążowa.

Maleńki dzwoneczek umieszczony w środku kulki z każdym Twoim ruchem wydaje delikatny dźwięk. Od około 20-tego tygodnia życia płodowego dzieci słyszą dźwięki świata zewnętrznego. Dzięki temu, po urodzeniu, dźwięk Bola będzie kojarzył się Twojemu maleństwu ze spokojem, bliskością i bezpieczeństwem a Tobie łatwiej będzie maleństwo uspokoić.

Szeroki wybór kolorów, wzorów, estetyka wykonania zachęcają do noszenia Bola nie tylko w ciąży :)

Ja się chyba na taki skuszę - i nie będę czekać aż do 20 tc ;-) Piękne są :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Leika w życiu o tym nie słyszałam, ale weszłam teraz na stronę cypisek.istore.pl i tam są, rzeczywiście fajnie wyglądają, czego to ludzie nie wymyślą ;-)

Do góry