reklama
pokaże 4D napewno ale zrobię je dopiero w lutym-muszę jechać do Białegostoku na takie cudo bo u nas nie ma a poza tym wtedy będzie można już zobaczyć płeć a nie chcę narażać dzieciątka na niepotrzebne zdjęcia USG-mimo że niby nieszkodliwe ale lepiej dmuchać na zimne i ich za wiele nie robić. W lutym obiecuję zdjęcia bo to pewnie i tak będzie termin na drugie USG.
jak robiłam pierwsze USG w 12 tyg. to bobasek w pewnym momencie wywinął kozła aż tatuś się wystraszył, ale gin powiedział, że to oznaka zdrowej ciąży i tatuś się ucieszył i stwierdził, że jak tak ruchliwe to napewno chłop
jak robiłam pierwsze USG w 12 tyg. to bobasek w pewnym momencie wywinął kozła aż tatuś się wystraszył, ale gin powiedział, że to oznaka zdrowej ciąży i tatuś się ucieszył i stwierdził, że jak tak ruchliwe to napewno chłop
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
No ciekawe czy faktycznie chłop ;D dziewczynki tez potrafią
u nas tez pewnie nie ma nigdzie takiego cuda wiec zadowolę się zwykłym
ojjj i tak nie mogę się doczekać aż ja zobaczę takie koziołki ;D świąteczne buzialeee i cudnej nocki 
właśnie-spadam do łóżeczka
na zwykłym USG zobaczysz także zarysy dziecka chociaż ja myliłam główkę z tułowiem a na tym cudzie to nawet 9 tyg. widać całkiem dobrze. Jak będzie po USG to daj znać, ale zastanów się nad częstotliwościa zdjęć-chyba naprawdę lepiej nie przesadzać. Z jakiej części Polskie jesteś?
pozdrawiam cieplutko pa pa
na zwykłym USG zobaczysz także zarysy dziecka chociaż ja myliłam główkę z tułowiem a na tym cudzie to nawet 9 tyg. widać całkiem dobrze. Jak będzie po USG to daj znać, ale zastanów się nad częstotliwościa zdjęć-chyba naprawdę lepiej nie przesadzać. Z jakiej części Polskie jesteś?
pozdrawiam cieplutko pa pa
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
ja praktycznie cale swieta przelezalam w lozku..ze wzgledu na plamienie
ale musze sie pochwalic, w wigilie Wojtek przyszedl z kwiatami i sie oswiadczyl
w ogole sie tego nie spodziewalam..
nawet nie macie pojecia jaka szczesliwa jestem
nawet nie macie pojecia jaka szczesliwa jestem
Witam dziewczyny po długiej przerwie dawno mnie tu nie było
w zeszłą niezielę wylądowałam na izbie przyjęć już nie z plamieniem ale z krwawieniem myślałam że już po wszystkim
ale na szczęście maluszkowi nic nie było znowu usłyszałam serduszko tylko niestety musiałam przeleżeć w tym szpitalu
cały tydzień i teraz wciąż muszę leżeć tyle że w domu ale najważniejsze że wzystko w porządku
Marthusia gratuluję zaręcznyn moję też były w wigilię dwa lata temu
w zeszłą niezielę wylądowałam na izbie przyjęć już nie z plamieniem ale z krwawieniem myślałam że już po wszystkim
ale na szczęście maluszkowi nic nie było znowu usłyszałam serduszko tylko niestety musiałam przeleżeć w tym szpitalu
cały tydzień i teraz wciąż muszę leżeć tyle że w domu ale najważniejsze że wzystko w porządku
Marthusia gratuluję zaręcznyn moję też były w wigilię dwa lata temu
reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
dziekuje dziewczynky:*
Kamilka, ja tez leze, przed wigilia wyladowalam na izbie przyjec, ale cale szczescie nie musialam zostac w szpitalu na swieta. Plamienie ustalo i lekarz kazal mi jak najwiecej lezec i odpoczywac.
a tak w ogole to dzien dobry lipcoweczki
Kamilka, ja tez leze, przed wigilia wyladowalam na izbie przyjec, ale cale szczescie nie musialam zostac w szpitalu na swieta. Plamienie ustalo i lekarz kazal mi jak najwiecej lezec i odpoczywac.
a tak w ogole to dzien dobry lipcoweczki