reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ekonomicznie
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Witam
melduje sie u mnie dobrze
Co do wózków to mój K sobie już upatrzył i muszę przyznać że mi sie też bardzo podoba
0733 ABC DESIGN WOZEK SPACEROWY DLA BLIŹNIAT ZOOM (724740776) - Aukcje internetowe Allegro
melduje sie u mnie dobrze
Co do wózków to mój K sobie już upatrzył i muszę przyznać że mi sie też bardzo podoba
0733 ABC DESIGN WOZEK SPACEROWY DLA BLIŹNIAT ZOOM (724740776) - Aukcje internetowe Allegro
lisi
Początkująca w BB
Matajkaa
Zaangażowana w BB
lisi gratuluje synka!!! jest śliczny
BlackWizard, umiemy się ustawić, nie ma co ;-) chociaż u Ciebie to jeszcze jedna wielka niewiadoma
Matajka, jak maluch daje w kość?
Lisi, wspaniała wiadomość, wielkie gratulacje!!! Gratulacje mamusi synusia i synusiowi mamusi!!! ładne zdjęcie
Matajka, jak maluch daje w kość?
Lisi, wspaniała wiadomość, wielkie gratulacje!!! Gratulacje mamusi synusia i synusiowi mamusi!!! ładne zdjęcie
BlackWizard
Fanka BB :)
Lisi cudne zdjęcie, wyraźnie wszystko widać :-) I rozbroiło mnie to malutkie uszko
A u mnie taki upał, że ledwo żyje
A u mnie taki upał, że ledwo żyje
U mnie też, leje się ze mnie pot ciurkiem. Gorąco niesmowite, ale zapowiadają załamanie pogody, zobaczymy. u mnie małe jeszcze nie spią, ale zbliża się pora spania Julki, więc liczę że zaraz padnie, bo jak nie śpi to nie mogę nic zrobic...
lisi
Początkująca w BB
Dziękuję dziewczyny :-) nawet nie wiecie jak się cieszę chociaż w sumie to dla mnie mogłaby być druga córka bardziej chciałam mieć syna dla chłopa jeśli można tak powiedzieć ponieważ ona ma syna który będzie miał już gdzieś z 9 lat ale niestety praktycznie od początku nie ma z nim kontaktu.... i chociaż o tym wcale nie mówi wiem że strasznie za nim tęskni... dlatego może ten da mu choć trochę tego czego nie doświadczył przy Nikodemie....
BlackWizard mnie to uszko też rozczuliło a na płytce nawet języczek widać ;-) szkoda że 4D miałam tylko na chwileczkę bo to taki mały gratis był
BlackWizard mnie to uszko też rozczuliło a na płytce nawet języczek widać ;-) szkoda że 4D miałam tylko na chwileczkę bo to taki mały gratis był
reklama