reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

Kasia, Monika - no te zastępcze metody to też przecież niezła zabawa ;)
aga - mój w tych momentach raczej nie jest zdolny do żadnych refleksji :D

reklama
moje szczęście dziś było u okulisty i kobieta wymyśliła mu zagrożenie jaskrą. muszę go wyciągnąć do mojego okulisty do oświęcimia.

chłopy to dziwne stworzenia, nie martwi się ze jak miętoli moje piersi i wpycha łapki jezyk miedzy uda tylko ma fobię że chyba dzidzi penisa czuje ::)

różne są reakcje. mój zaczął mówićod czasu do czasu - Fasola teraz idziesz spać albo Fasola teraz Ty zamykasz oczy a starzy się trochę pobawią. ::)

A moj prawie nigdy nic nie mowi,rzadko sie do brzusia dotyka,a o kochaniu to nie ma mowy,aczkolwiek lekazr nam nie zabrania i upewnia ze wszystko jest w najlepszym stanie.Dziewczyny,zazdroszcze Wam,ze Wasi mezczyzni tez sie czuja "wciazy",bo ja ostatnio czuje sie jak przyszla samotna mama. :(

ię do niczego zmuszać nie będę, rozumiem, że patrzeć na mnie niemozesz, ale to mi to powiedz a nie się cały czas wykręcasz. Ja sobie jakoś sama poradzę.....". To odpowiedział, że źle to odbieram i wogóle. A jak mam to qrna odbierać jak się czuję jak szafa siedmiodrzwiowa z rozstępami i pryszczami na twarzy ?????? Teraz już jest ok, a po poście (byłam w szpitalu) sam się dobiera :D :D Faceci to inna rasa i nie zapominajmy o tym. A z nimi to czasami jak z dziećmi - trzeba mówić wyraźnie i DUŻYMI literami, wtedy dopiero qmają o co nam chodzi .....

Moj tez twierdzi ze nie odbieram "tego" tak jak trzeba,ale zastanawiam sie jak to nalezaloby odbierac???!!! Ja nawet nie mam rozstepow,ani pryszczy,przytylam tylko 6 kilo,a jak na 6 miesiac to chyba nie duzo.Ale i tak nie czuje sie atrakcyjna i pociagajaca dla swojego mezczyzne.Jedyna pociecha ze w brzuszku mi rosnie zdrowa dziewczynka.

nie no mój to wszystkie moje zakamarki i inne lubi miętolić ale boi się samego aktu, a co do wyglądu to mówi że ślicznie wyglądam z brzusiem ja mam7,5 kg na plusie pryszczy nie mam tylko muszę się sopotem smarować bo zbladłam ;D

moj znowu biega po komisach-wyprul 2 godzinki temu i juz sie podlizuje-napisal smsa "kochasz mnie?" lizus ;D napisalam ze jak mi kupi mala koka kolke to tak

reklama
Do góry