reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

Nie wiem, czy jest dużo facetów na których nie działa widok krwi. To chyba normalne.

Ja kiedyś rozcięłam sobie nad jeziorem kolano i musieliśmy jechac do szpitala. Rafi dzielnie wszedł ze mną na salę i trzymał mnie za rękę. W pewnej chwili zrobiło mu się słabo, więc usiadł, nalał sobie wody (dał mi łyka, wiecie, że niby dla mnie ;) ) i dzielnie wszystko zniósł.

zachwycałam sie nim długo po tym zdarzeniu ;D

reklama
mojego nie rusza widok krwi
ja juz mu powiedzialam ze jak bedzie razem ze mna to zeby mu sie nie snilo patrzec na moja mala ;)jak polozna krzyknie"glowke widac" on pierdola mowi ze se kiknie zabilabym go i mu mowie ze nie zabieram go................ale tak na powaznie to nie chce byc sama a znajac moje szczescie bedzie w pracy i nie zdazy

ja zawsze byłam istnym rzeźnikiem jak chodzi o mięcho krew pposzarpaną skórę odkąd jestemw ciąży szybko mi się robi słabo a mój facio nie lubi zupełnie takich widoczków

Dla mnie ważne jest, żeby był w pierwszej fazie porodu. To czekanie w samotnosci mnie dołuje.
Potem robi się takie zamieszanie, że nie ma czasu na rozmyślania, tylko trzeba się wziąć do pracy. :D

nikt im nie każe gapić się na rozdarte krocze niech trzymają za ręce i głaszczą po głowie no i dopingują
przecież tyłkami niech się zwrócą w przeciwną stronę tak żeby się nie stresowali widokiem ;D

ja Iskowi tez tłumaczyłam że od strony mojej głowy nie będzie widział krwi, rozdzieranej skóry i tego wszystkiego be...

ma być po to by trzymac mnie za rękę, no i żebym miała na kogo pokrzyczeć - no bo czemu mam krzyczeć na obcych. ;D

Ja się boję, że znowu mi popękają naczynka na twarzy. Po Jacku wyglądałm okropnie. Ja mam do tego tendencję i czesto nawet same mi pękają, a co przy takim wysiłku... Na szczęście dwa dni i było lepiej, ale krępujące to było dla mnie...

reklama
dobrze że przechdzi
moja kuzynka wyglądała też niefajnie oczy krwistoczerwone a twarz w pajączki ale po 4 dniach byyło normalnie więc się nie martw

Do góry