reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

reklama
hehe ja czuje ze tez ciezko bedzie mi schudnac, ale jak na razie sie tym az tak bardzo nie martwie. przyjdzie na to pora. gorsze ze moj m ktory zawsze był "misiem" zaczal sie odchudzac. i jak ja bede przy nim wygladala za pare miesiecy??? jak wielka slonica

ja na poczatku sie mocno przejmowlam tym,ze stane sie wielka mama ,ale teraz juz wiem tak jak pisalam nie uniknione ze przytyje lekko 20kg,i rowniez mowilam ze to bedzie lato to super pora roku na zgubienie to co przybylo nam przez 9 miesiecy,mozemy zrzucic latem,ja sie smieje do mojego M,bo mam brzuch juz jak bym byla w 5,6 miesiocu ciozy jak narazie wiekszasc sie zatrzymuje w nim,tylko ze z brzucha idzie njciezej zgubic:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.......ale poradze sobie,,,,,,jakos,i przerazajacy porod uuuu:-:)-:)-:)-:)-D:-D:-D:-D

Moje wymiary w 10 tc
wzrost 170 cm
waga wyjsciowa ok 44 kg - teraz 48 kg
biust - 85 cm
pas - 81cm
biodra - 85cm

Z dnia na dzień coraz więcej :-D

reklama
Ech kobiety czym WY się narazie przejmujecie. Ja wagę wyjściyową miałam taką do jakiej Wy prawdopodobnie nigdy nie dojdziecie. Na całe szczęście od początku ciąży przytyłam tylko 0,5 kg. To moja duma na ten czas :-)

Do góry