Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moma pupa zawsze była kometowana w sposób nader miły prze zmojego kochanego i nawet wczoraj nasłuchałm sie o niej wieczorem conieco

. Kochana Ty i tak bardzo mało przytyłaś. A to, że organizm się domaga tkanki tłuszczowej to normalne, w końcu idzie zima a ty masz w środku małego człowieczka. Nie wiem czy Oli też rodziłaś w tym samym okresie co teraz masz termin?
(tak wiecie z przekąsem) a ja na to - ja przynajmniej jestem w ciązy!
(ona waży w tej chwili tyle ile ja w dniu porodu z Oliwia a jest młodsza ode mnie i niedzieciata)- ale do wbijania szpilek pierwsza

Mowi do mnie BIG CYC nie wierzylam mu do czsu kiedy w szybie sama zobaczylam swoje balony.
Podsmie****e sie gdy wcieram w siebie liry kremow przeciw rozstepom.Kolezanka mi powiedziala ostanio,noooo Kinga ladnie wygladasz tylkko ci tylek urusl,maz na szczescie nie widzi tego bo mnie widzi na codzien 
I co najciekawsze, nie mówią tego mężczyźni, tylko kobiety które same maja dzieci i też były w ciąży. Takie wredne wbijanie szpilek. Wkurza mnie to lekko, ale co zrobic...

też moja koleżanka która przytyła parę kilo wiecej ode mnei a mianowice 25 kg już jak było mi widać brzuszek mówiła do mnie grubasie
tak mnie to wkurza że hej

a ja jej na to że w ciązy jestem a nie jestem gruba;-)
róznica między nami była taka że moja waga przy pierwszej ciazy pod koneic była chyba jej wyjściową
wiec neich sama do siebie mówi grubasie hihiihihihi