reklama

nasze brzuszki

reklama
Nio, generalnie ogólenie przybrałam, ale tak wszędzie równo :-) - w końcu nie jestem szkieletorem :D I tak bym chciała taka potem zostać, no może jednak parę kg mniej, ale nie chcę siebie sprzed ciąży! :-)

catherinka wydaje mi sie że nie masz obniżonego na kształt taki jak mój. wiem ze jest obniżony jak lużno rękę czy 3 palce możesz pod piersi dać i nie dotykasz brzucha , ale ja tam nie wiem. MOje dzidzi chyba nie chce jeszcze wyjść bo mi na 200 % się nie obniżył. A co do zgagi ja miałam całą ciąże od 2 tygodnia a brzucha jeszce nie było to też może być sprawa hormonalna

no to ja tez sie pochwale poki jeszcze brzusio mam ;) (na 5 dni przed terminem)

ubrany:
mama0127gc.jpg

z boczku:
mama0188yl.jpg

i z przodu:
mama0165th.jpg

i tu chyba widac ze obnizony:
mama0170nv.jpg

no i zasmiecilam watek ;D ;)

agawa1 pisze:
catherinka wydaje mi sie że nie masz obniżonego na kształt taki jak mój. wiem ze jest obniżony jak lużno rękę czy 3 palce możesz pod piersi dać i nie dotykasz brzucha , ale ja tam nie wiem. MOje dzidzi chyba nie chce jeszcze wyjść bo mi na 200 % się nie obniżył. A co do zgagi ja miałam całą ciąże od 2 tygodnia a brzucha jeszce nie było to też może być sprawa hormonalna

No nie, 3 placów nie włożę ;D Więc nie obniżony... :( Ale podobno nie każdemu się obniża przed porodem :P

Sylwia532, brzucholek super!!! :-)

reklama
sliczne brzuszki sie tu nam pojawily na sama koncowke :)

co do obnizenia to ja juz nie wiem czy mocno obnizony czy nie, ale czuje ze jest nizej niz zwykle bo nie urosl juz (nadal 106, w porywach 107 cm- zlezy jak maluszek sie ulozy) a zachaczam dolem brzucha o wszystkie mozliwe blaty, umywalki i lady :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry