reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

A fotki robiliśmy samowyzwalaczem :D Także nie wiedzieliśmy co wyjdzie :D Ale wyszło fajnie :-) i było zabawnie :D

Dzięki, Sylwia :-) No tak, mój brzuszek mnie polubił :D

reklama
catherinka! - super!!!
naprawdę fajnie wyglądacie - Wy i brzuch :laugh:

;) mi też sie bluzeczki jakoś tak dziwnie pokurczyły  ;) :laugh: :laugh: i ledwo do pępka sięgają ::)

catherinka - pięknie wyglądasz!!!
własnie!!!
dziewczyny! powklejajmy nasze brzuszki, to już nasze ostatnie "podrygi" w tym wątku :D /mam nadzieję/

Catherinka bardzo ładne i ciekawe fotki, fajny mieliście z mężusiem pomysł :) A Twojej dzidzi coś się nie spieszy z wyjściem :)

Mam taką nadzieje że zechce wyjść przed terminem :) ale prawidłowo jest też chyba 2 tygodnie po terminie więc Catherinka nie ma się czym martwić :) Jej dzidzia na pewno doskonale wie kiedy będzie jej czas :)

Oby Twoje nadzieje spełniły się. Ja Ci powiem, ze sama termin mam na jutro i coś mnie bierze na takie tam uwagi, że coś dziecku sie nie spieszy itd, bo w głowie wiem, że ono wie kiedy najlepiej, ale ja chciałabym JUŻ... I sama tez zapewne tego doświadczysz :)

Ja już tego doświadczam :) bo ten termin który mam wynika tylko z wielkości dzidzi, a może jest po prostu mała i termin faktyczny jest bliższy. Chciałabym już urodzić bo mam dość tego brzucholka :) i tęsknię już za maleństwem. Ale z drugiej strony fajnie jakby się urodziło pod koniec marca :)
A Tobie życzę żeby już dzidzia zechciała wyjść i żebyś miała piękny poród :) i wreszcie mogła przytulić swoje maleństo.

reklama
Do góry