reklama

nasze brzuszki

reklama
koga pisze:
;) mi też sie bluzeczki jakoś tak dziwnie pokurczyły ;) :laugh: :laugh: i ledwo do pępka sięgają ::)

Nio... to ostatnie zdjęcie... pod tą bluzką mam taką szturksowa sukienkę ciążową na szelkach, po bokach ma trzy rzędy guzików, z obydwóch stron, myślałam, że spokojnie starczy do końca :-) Kupiłam ją przed świętami i zapinałam się wtedy z jednej strony na ten najciaśniejszy, a z drugiej na drugi rządek :-) Nie chodziłam w niej przez ostatni miesiąc i teraz przeżyłam lekkie zdziwienie ;D I w ten dzien tylko zrobiłam sobie w niej fotkę i zdjelam, bo mieliśmy dłuższe zakupowe plany i chyba bym w niej nie wytrzymała ;D Nie ma jak luźne, już rozciągnięte spodnie ciążowe :D Kurcze...w sumie to je polubiłam... :)

Catherinka- będziesz miała fajna pamiątkę, jak juz brzuchoelk będzie po tej stronie.
Bardzo fajne fotki :)

A jak tam reszta. Powklejajcie na zakończenie brzucholki.
To już ich ostatnie dni. :)

chyba faktycznie postawię sobie naszą cyfrówke na statywie i wkleję wam mój brzucholec. Może to jego ostatnie podrygi, mam wkońcu termin na dzisiaj :)

KingaP pisze:
chyba faktycznie postawię sobie naszą cyfrówke na statywie i wkleję wam mój brzucholec. Może to jego ostatnie podrygi, mam wkońcu termin na dzisiaj :)

wklejaj, wklejaj! jutro możesz już nie mieć brzusia :laugh:
ja 2 tygodnie noszę się z zamiarem zrobienia zdjęć, muszę się w końcu zmobilizować!!!

chyba jednak musze poczekać na Rafiego, bo nie wiem jak włącza sie samowyzwalacz :( Jak mnie zacznie skurczać (oby), to sięgnę po instrukcję obsugi aparatu :P Leń mi się włączył

ja się zmobilizowałam! :) zdjęcie sprzed godziny! ;D
nie za ładne, jest nieostre, ale nie chciało mi się juz poprawiać! po południu Krzyś mi zrobi ładne fotki :)

40tydz5mp.jpg

reklama
fiu fiu! - brzuszki to już naprawdę mamy w ostatnim stadium ;) :laugh:
ale biuścika to Ci pozazdroszczę ..., no nie wiem dlaczego u mnie tak go malutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry