reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki:)

Pola jak juz sie szykujesz na zakupki to zapraszam do hurtowni Slon na brukowej duzy duzy wybor moze cos jeszce wpadnie w oko a smyk ma spore wyprzedaze ok 70%
Fajnie ze chodzisz i sie chichrasz a pogoda na weekend zapowiada sie dobra... ::)

reklama
Super brzuszki :) chociaż każdy inny i mniejsze i większe i szpiczaste i okrągłe. Mój mężulo wreszcie mi przegrał zdjęcia z aparatu od maja do wczoraj no i wreszcie swoje dołączę. Niestety wcześniej te z komórki wychodziły badziewiasto. Więc musiałam cierpliwie czekac ;)

Załączniki

• brzusio.JPG
    brzusio.JPG
    106,8 KB · Wyświetleń: 206
Blue-witaj ponownie.Wspaniale, że wróciłaś, bo u nas tylko kilka aktywistek i cisza :)
Gdzie Twój brzuch??? 27 tydzień?? Chyba nas oszukujesz... ;) Cholera, szczuplejeszej od Ciebie nie widziałam. Fajocha, nie będziesz musiała gimnastykować się z brzuchalem...

Pola ja tylko z przodu tak wyglądam :D z tyłu też mało widac a z boku mam kawał brzuszyska. Nawet córka ostatnio ciągle mi powtarza"mamusiu ale maszu duży brzuch a jaki duży pępuch" ;D

Załączniki

• 15082006.png
    15082006.png
    4,6 KB · Wyświetleń: 276
  • 15082006.png
    15082006.png
    3,2 KB · Wyświetleń: 252
reklama
Do góry