• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Ja, na szczescie nie mam bolacych dni, ale za to ten pieprzony okres juz 3 tygodnie, i to cieknie jak krew z nosa, polecialo by raz a porzadnie, a ne ciagnie sie i ciagnie, bleee.
Dzwonilam ddo lekarza no i powiedzial ze tak moze byc przez pierwszych pare miesiaczek, a teraz w poniedzialek moge dostac juz nastepna. Jeszcze jedna sie nie skonczyla, a tu juz czycha nastepna, ech zycie:wściekła/y:

Martag ciesz się ,ja ma dopiero trzeci dzień a tak się leje że nie nadążam z podpaskami i wróciłam do tych poporodowych .PIerwszy raz dostałam taki okres ,przy tamtych miałam też 3 tygodnie ale lało się pomalutku a teraz??Niedługo mi krwi braknie:-D :-D :-D

Oleńko biorę Falvit na wzmocnienie choć dobrze się czuje ale mam też w najbliższych dniach badaniado pracy a bez tego nie wpuszczą mnie na zakład i trzeba się troszkę podkurować ;-)

A mnie znowu prawy jajnik boli jak nie wiem a nic nie chce lecieć!!!Na środę umówiłam się do ginekologa-niech coś radzi a na razie to już naprawdę idę spać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry