reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Silentenigma noo ladny ten brzuszek
marcelina- wiesz ja tez nie mam pilki jak sie na niego patrzy- na zdjeciu tez jest jakby melon "rozjechany" ale i tak mi sie bardzo podoba, nie wazne jak wyglada, wazne ze to jest mieszkanko malenstwa i nie wazne jaki ma ksztalt dziecku jest tam milusio ;-)

dziewczyny cieszcie sie swoimi brzuszkami, niezaleznie od kszaltu!

reklama
Ja tam się swoim nie cieszę, w tym sensie, że nie lubię patrzeć na siebie w ciąży i przepraszam dziewczyny ale nigdy nie podobały mi się kobiety w ciąży. :zawstydzona/y:. W sensie wolę widok świeżo upieczonej mamusi, szczęśliwej .... a nie sapiącej i zmęczonej biednej kobiety :-D

Jeszcze początki jak brzuszek jest taki malutki to luz, ale ta końcówka :szok:

Także ja już się nie mogę doczekać żeby było po ;-)

OLI-kiedyś miałam podobnie, wręcz mnie przerażała myśl, że tam w brzuchu coś jest. A kobity w ciąży wyglądały mi raczej na takie mega zmęczone i smutne. Teraz mi się pozmieniało- widać jaki ogromny wpływ mają na mnie hormony. I też już się nie mogę doczekać kiedy moje ciało na powrót będzie tylko moje...

Ja tam się swoim nie cieszę, w tym sensie, że nie lubię patrzeć na siebie w ciąży i przepraszam dziewczyny ale nigdy nie podobały mi się kobiety w ciąży. :zawstydzona/y:. W sensie wolę widok świeżo upieczonej mamusi, szczęśliwej .... a nie sapiącej i zmęczonej biednej kobiety :-D

Jeszcze początki jak brzuszek jest taki malutki to luz, ale ta końcówka :szok:

Także ja już się nie mogę doczekać żeby było po ;-)

Popieram:) Dzisiaj buty ledwo zapięłam... A jak wychodzę po schodach to zadyszka po 2 stopniach... I co w tym fajnego???

Ludzie dziwnie patrzą jak mówię, że ciąża nie dla mnie, że nie jest to stan błogosławiony. I bycie inkubatorem to nie jest coś co tygryski lubią najbardziej. Oczywiście ma to swoje plusy- ale jest ich tak mało. Nie dość, że czuję się jak 70-latka to jeszcze mało atrakcyjna i nie mogę się porządnie z mężem wyprzytulać... A na dodatek zmieni mi się całe życie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry