reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
Ostatnia edycja:
to super ! widać ze takie ćwiczenia skutkują ! bo Krzyś to taki rozbiegany w miejscu i tak na sztywno i właśnie zaczęłam go turlać itp żeby sie trochę chłopak rozkręcił i wyluzował :tak:

a ile razy dziennie robicie takie ćwiczenia ?

Ostatnia edycja:
My już po wizycie u pani alergolog. No cóż powiedziała że skoro buźka wygląda jak wygląda to musimy zadziałać farmakologicznie więc dała nam Latopic raz dziennie jedną saszetkę przez 2-3 miesiące syrop clemastin dwa razy dziennie i zapytać a w aptece o krem trójaktywny emolium i smarować żeby była ciągle nawilżona dalej dietę trzymać i za miesiąc się zjawić jeżeli nie będzie nadal poprawy to być może nie pasuje mu mleko bebilon pepti i trzeba będzie zmienić na nutramigen a przy okazji byłam w przychodni zważyć małego i waży 6580 czyli dobrze że choć na wadze przybiera.

w zależności od humory córy, ale tak raz do trzech razy dziennie. czas też zależy od tego jak długo jej się podoba;) na razie to był tylko jeden przewrocik ale cieszyliśmy się bardzo że się udał;) trzeba dziecku pokazać jakie ma możliwości więc na pewno warto trochę poćwiczyć:)
korzystaliśmy z tego filmiku cwiczenia obrotowe - YouTube

Ostatnia edycja:
My już po wizycie u pani alergolog. No cóż powiedziała że skoro buźka wygląda jak wygląda to musimy zadziałać farmakologicznie więc dała nam Latopic raz dziennie jedną saszetkę przez 2-3 miesiące syrop clemastin dwa razy dziennie i zapytać a w aptece o krem trójaktywny emolium i smarować żeby była ciągle nawilżona dalej dietę trzymać i za miesiąc się zjawić jeżeli nie będzie nadal poprawy to być może nie pasuje mu mleko bebilon pepti i trzeba będzie zmienić na nutramigen a przy okazji byłam w przychodni zważyć małego i waży 6580 czyli dobrze że choć na wadze przybiera.

a wiadomo od czego Twój maluch ma taką buźkę bo ja też zastanawiam sie nad wizytą u alergologa

Merlin tak naprawdę to nie wiadomo choć pani dr powiedziała że może to być nawet od kurczaka mimo tego że jem go z raz w tyg bo za bardzo nie przepadam za gotowanym. Teraz musimy chyba nadal eksperymentować za pomocą prób i błędów co jeść a co nie.

reklama
Dziewczyna a czy może wiesz po jakim czasie od odstawienia danego produktu to może zniknąć? Ja póki co próbuję odstwawić nabiał i sprawdzam, ale właśnie nie wiem ile czasu. Dla mojego lekarza to nie jest problem, a on ma właśnie suche, zaróżowione, chropowate policzki. Kremuję, nawilzam, ale to moim zdaniem chyba nie od suchości tylko od czegoś innego, stąd eskperymentuje z jedzeniem tylko nie wiem po jakim czasie można uznać, że to nie to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry