Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nic nie dała i nic nie poradziła
ogólnie beznadziejna ta wizyta była jedyne co dobre to maluchowi bardzo wyniki kwi sie poprawiły
. Poczekam jeszcze parę dni z tymi pryszczykami i jak nie bedą schodzić idę do innego lekarza 
Dzięki dziewczyny ! wyeliminowałam alergen no ale po tej akcji pryszcze zostały i niczym nie da sie ich zlikwidować.
Lekarka miała chyba dzis słabszy dzień bo powiedziała ze ona w tym nic złego nie widzii nic nie dała i nic nie poradziła
ogólnie beznadziejna ta wizyta była jedyne co dobre to maluchowi bardzo wyniki kwi sie poprawiły
. Poczekam jeszcze parę dni z tymi pryszczykami i jak nie bedą schodzić idę do innego lekarza
![]()
a ja zrobiłam to zgodnie z piecuchowaniem czyli poprzekładałam pieluszke a nie upinałam jej na jakieś agrafki a on powiedział ze jedyne słuszne piecuchowanie to to na agrafki ja mu na to ze przepraszam Pana ale boje sie dziecku przy tyłku agrafki wtykać nawet jeśli one są specjalne to nadal sa agrafkami a dziecko przy przewijaniu macha nogami no to go tym zdenerwowałam i nadal na mnie wrzeszczał o tym ze jestem nieodpowiedzialna .. Robi to usg i mówi jest poprawa ale byla by lepsza gdyby umiała Pani piecuchować - dodam ze ja w ogóle nie pieluchowalam tylko wykonywałam ćwiczenia na bioderka z małym.