reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
bylismy u pediatry sie poradzic wzgledem tego napiecia miesniowego. pani doktor nie widzi wzmozonego napiecia tylko ze w normie ale nie zaszkodzi pocwiczyc do wizyty u neurologa ktoremu mamy o tym powiedziec. Oliwierek wszystkie odruchy ma prawidlowe, pokazala mi tez jak mozna mu ta glowke odwracac, i jak mozna zaobserwowac czy te napiecie wystepuje. przy okazji osluchala, zajrzala do paszczy, zbadala i smyk zdrowy, ladny, silny :)

klata i glowka - 39cm
waga - 4970g (tydzien temu wazyl 4840g)

jestem nieco spokojniejsza. ale tylko nieco.

pociesze was Krzysztof ponad 7 waży ... jutro upewnię się tym "cudem" bo idziemy na pobranie krwi do badania :-( jejku jejku trzymajcie kciuki za to pobranie krwi bo normalnie boje sie tego i on taki biedny maluszek ... ze mnie tez będą ciągnąć wampiry jedne no ale ze mnie to mogą ale maluch :-(

Merlin Krzys duzy chłopczyk &&&&&&&&&&&&&&& za pobieranie wiem jak to ciezko bo moj Szymon miał anemie i raz w miesiacu chodziłam a pierwszy raz jak miał chyba 2/3 mies najgorzej jak miał robione jakies tam dokładniejsze badania i musiał od 12 w nocy nic nie jesc to masakra była bo z głodu wreszczał i jeszcze te badanie:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry