*martusia*
Fanka BB :)
a moj szkrab wyszedl ze szpitala z waga 3130g a teraz 5950g wiec chyba jest ok...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Młoda waży 6700g i mierzy 65cm, Ze szpitala wychodziła: 3550g i 55cm wiec jest dobrze
Jak miałam Biogaję z witaminą D to mi pediatra mówiła żeby już dodatkowo nie dawaćMoja 5800 miesiąc temu ważyła. Dzisiaj przed kąpielą wlezę z nią na wagę i sprawdzę ile przybrała. Choć wolałabym nie wiedzieć ile ja przybrałamMoja kluska odkąd się naprawiła
to zjada 650-700ml
I teraz nie wiem czy mam podawać Witaminę D, czy nie, bo ja mam razem z Biogają takie 2w1
![]()
Jak miałam Biogaję z witaminą D to mi pediatra mówiła żeby już dodatkowo nie dawać
ja gdzieś czytałam,że jak dziecko zjada dziennie 800ml mm to juz w nim ma całą potrzebną dawkę wit. D i pytałam lekarki (mój dochodzi w porywach do 780ml, ale rzadko) i lekarka mówi do mnie,że mam podawać non stop bo "tutaj" się podaje (miała na myśli region kraju,że niby na Śląsku trzeba????)
Na razie będę podawać jak podawałam do tej pory
puki nie dowiem się więcej.
Czyli moje dziecko musiało się tak nacierpieć poprzednim razem, a oni mają jakieś lepsze szczepionki, a szczepią jakimś gównem (sorry za wyrażenie)!!!! No, ale zobaczymy jak po tej będzie... Tych 5w1 i 6w1 u nas nikt nie szczepi bo ludzie są biedni po prostu, no i ciemnogród niestety w większości...zresztą nie ma ich nawet w aptekach...