reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
17 idę na szczepienie to zapytam raz jeszcze co z podawaniem tej wit D bo już zgłupiałam przy Was :-D;-)

o rany no chodzi mi o to ze jak dziecko je wiecej niz 700 ml mleka mm na dobe to juz nie dajemy witaminy d. a inne mamy pisaly ze im lekarze mowia ze 800 itp i stad ja napisalam ze ta ilosc kiedy juz nie daje sie witaminy d nie jest usredniona. czy teraz wyrazilam sie zrozumiale? :)

A my byliśmy dziś u dwóch lekarzy. Pierwszy to w związku z trzymaniem główki ciągle w lewą stronę. Więc mamy przypisane ćwiczenia Wojty ( muszę poczytać co to jest) 2 razy w tygodniu w sumie 10 spotkań. Zaczynamy 4 lutego. A potem u alergologa to jakaś masakra wydaję mi się że robią z mojego dziecka jakiegoś królika doświadczalnego. Mały ma znowu ranki na buźce wczoraj coś się z nich sączyło zachodzę dziś do lekarza mówię co i jak a pani dr mi mówi że skoro dziś już nie leci to jest dobrze :szok: powiedziała żeby smarować kremem emolium min 10 razy dziennie na zmianę z maścią cholesterolową i dawać 1/4 tabletki clemastin i latopic (ten lek podawać przez 3 miesiące) przyjść za 2 tyg żeby zobaczyć czy pomogło. Zupełnie tego nie rozumiem albo coś ma pomóc albo nie. Jutro idę do pediatry na szczepienie więc jeszcze porozmawiam z tą lekarką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry