Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Dzięki dziewczyny za pocieszające posty,jesteście kofane,muuuaaa
Bo ja się cały czas nakręcałam że to przez to że on alergik,a ostatnio że to pewnie nietolerancja glutenu.No bo i lekarze zawsze mówili że śluz to nie dobrze.Alanek był alergik,kupki miał żadkie ale nie az tak bardzo i bez śluzu,śluz był jak nie zaakceptował jakiegos jedzonka w mojej diecie.
Ale skoro u Was mamy cycowe tak samo to już mi się mordka cieszy
:-)
Probiotyku jeszcze nie dałam,marchewkę dzis zjadł to zobaczymy jaki kupsztal jutro będzie najwyżej ten probiotyk zacznę podawac za dwa dni by wiedziec co pomogło

Bo ja się cały czas nakręcałam że to przez to że on alergik,a ostatnio że to pewnie nietolerancja glutenu.No bo i lekarze zawsze mówili że śluz to nie dobrze.Alanek był alergik,kupki miał żadkie ale nie az tak bardzo i bez śluzu,śluz był jak nie zaakceptował jakiegos jedzonka w mojej diecie.
Ale skoro u Was mamy cycowe tak samo to już mi się mordka cieszy
:-)Probiotyku jeszcze nie dałam,marchewkę dzis zjadł to zobaczymy jaki kupsztal jutro będzie najwyżej ten probiotyk zacznę podawac za dwa dni by wiedziec co pomogło

, Napiszcie mi ile dziecko moze goraczkowac po szczepiace? Tzn chodzi mi o ilosc dni czy godzin,z podwyzszona temperatura. I do dziewczyn raczej w Polsce czy na gruzlice daja w tym samym dniu co inne szczepienia czy odczekujecie jakis czas?