reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
za chwile choroby tak zmutują że nie będzie na nie żadnego leku a ludzie będą masowo umierać...
buahaha!!!widze, zektos jest niezle zawiedziony ze kalendarz majow sie nie sprawdzil buahaha....nie martw sie, pewnie wymysla nowa date:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I NADEJDZIE WIEEEEELKA ZAGLADA UUUUUUUUUUUUUUU

Patrysia sorki ale nie moglam sie opanowac hahaha

Ostatnia edycja:
za chwile choroby tak zmutują że nie będzie na nie żadnego leku a ludzie będą masowo umierać...
buahaha!!!widze, zektos jest niezle zawiedziony ze kalendarz majow sie nie sprawdzil buahaha....nie martw sie, pewnie wymysla nowa date:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

i nadejdzie wieeeeelka zaglada uuuuuuuuuuuuuuu

patrysia sorki ale nie moglam sie opanowac hahaha

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

To ja troche nie na temat:-p:-D
Byliśmy na kontroli w poradni neanotologicznej mały waży 8600g.
Mam mu dawac 3razy dziennie probiotyk a jak mu nie przejdą te śluzowate kupy które ma od zawsze to wtedy będziemy robic posiew z kału.Alergolog sugerowała wczesniej że może mały jest jeszcze młody i słabe te jelitka i tak dalej ale 3 miesiące to my dawno skończylismy i nic się nie zmieniło.A po za tym to wszystko ok:tak:

Jesteście zajefajne :tak: ale się uśmiałam ;-)
Ja bym się nie odwarzyła nie szczepić, ale każdy niech decyduje za swoje dziecko.
Czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg wesołych wypowiedzi :-D

To ja troche nie na temat:-p:-D
Byliśmy na kontroli w poradni neanotologicznej mały waży 8600g.
Mam mu dawac 3razy dziennie probiotyk a jak mu nie przejdą te śluzowate kupy które ma od zawsze to wtedy będziemy robic posiew z kału.Alergolog sugerowała wczesniej że może mały jest jeszcze młody i słabe te jelitka i tak dalej ale 3 miesiące to my dawno skończylismy i nic się nie zmieniło.A po za tym to wszystko ok:tak:

u mnie z tymi kupami to tak było do rozszerzenia diety i to samo mi lekarka powiedziała i dopowiedziała ze dzieci cycowe często takie coś mają, jak rozszerzyliśmy dietę kupska o 100% inne i teraz są ok ...no po za po marchewkach bo te to ciężko szły i twardawe były

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry