reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Oj Asiu, ja już mam powyżej 100, a to mój studniówkowy brzuś

img16552wc.jpg

Sumko , ja dziś zrobię zdjęcie i wstawię to zobaczysz jaka ze mnie chudzina :D Stąd te 87 w pasie. Ale ty przecież wogóle nie wyglądasz na 100 !!! :o I mamy bardzo podobne fryzury i kolory włosów :)

macie fajniutkie brzuszki sumko bede z toba chodziła do szkoły rodzenia i nie mam takiego fajnego brzuszka za piec dni bedziemy mieli z kacprem sudniówke i zrobie kilka fotek moze dlatego moj brzuszek nie rosnie bo przez sześc miesiecy przytyłam tylko 3 kilogramy ale najważniejsze ze maluszek jest zdrowy

agusia24 nic sie nie martw swoim brzuszkiem. Najważniejsza jest zawartość, a to czy duży czy mały to nie istotne. No i koniecznie wklejaj fotkę bo inaczej to będziemy musiały wpinać sobie po goździku w klepę, żeby sie poznać w szkole rodzenia. A i z tego co pamietam to chyba razem chodzimy do Septimy?

reklama
zdjecia zrobie w niedziele bo bedziemy mieli studniówke i wybieramy sie z mezem na spacer jak bedzie ładna pogoda a jezeli chodzi o Septime to tez tam chodze tylko chyba chodzimy do innych lekarzy i jakos sie jeszcze nie spotkałysmy jedy ty masz wizyte w Septimie bo ja mam 5 kwietnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry