reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Klamko, Ewciu, Asiu - sliczne brzusie...juz takie pieknie ciazowe....i jak rosna:)))) Super patrzec..
Kiedy wresznie skonczy sie ta zima, zebysmy mogly brzunie prezentowac bez kurtek!!!

Klamka - spodnie super - chyba sie przejade na Solec zeby sobie zobaczyc co tam maja:)

reklama
Płock-Asia wypada tylko napisać wow a mnie zupełnie rozbroił twój pępek ;D
ewunia1987 u ciebie to prawdziwy gigancik. ;D
Ciekawe czy za trzy miesięce nasze brzucholki zmieszczą sie na ekranie ?

Rusałko, Klamko, Ewuniu i Asiu brzuszki super i zas oczywiscie Malenstwo Rusalki bawi sie w "tajnos agentos" :)
Ciekawi mnie kiedy nam te pepki wypcha? Bo u mnie ostatnio sie splaszczyl za to wypchalo mnie na gorze i czasem okropnie boli. Pewno dzidzia zmienila ulozenie.

Piękne brzuszki, mój tylko rano taki malusi ;D Wieczorem to już raczej zwiększa się obwód pasa szczególnie po bokach. Wszystko przez te moje uczulenia pokarmowe, wydyma brzuch i juz ;D

Sumko a czemu Cię rozbroił chyba się domyślam ale nie jestem pewna. Tym bardziej, że na zdjęciu nie zabardzo widać. Mam dośc nietypowy pępek ma on oczka uśmieszek i lekko wyskoczył to wyglada jak by miał nosa dużego. Ale na zdjęciu tego nie widać zbytnio

Asiu rozbroił mnie dlatego że uwielbiam jak kobiecie w ciąży pępek wyskakuje na wierzch, strasznie mi się to podoba. Niestety mój robi się płaski dlatego zachwyciłam sie twoim ;D

bielizniany horror.... czyli galoty ciazowe i balagan podczas przeprowadzki!!!

galoty.jpg

Agataje bardzo szczuplutko tu wyszłaś, ja mam brzuszek tak jakoś niziutko , a bielizna ciążowa jest rzeczywiście powalajaca ;D ;D ;D
i strasznie mi sie podoba obraz na krórym chyba jesteś ty? jeśli mnie wzrok nie myli ;D

reklama
Hahaha sumko niezłe oko, rzeczywiście Agatatje na tym obrazie to Ty.... Ja mam takie galoty pod brzuszek ale i tak wyglądają jak majty mojej babci ;D :D Pokazujcie brzuchy dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry