Witam podwojne mamy i nie tylko :-) Moje maluszki maja rok. Na poczatku mialam wozek Deltim Molly 2w1 - jeden obok drugiego - gondole w miare szerokie, duze pompowane kolka, wiec na teren idealne, szerokosc 79cm, siedzenia spacerowe z regulowanym oparciem, ale - ciezki. Bylam zadowolna, ale zamienilam na inny gdyz chcialam lzejszy i moje maluszki zaczely miec ciasno w siedzeniach.
zamienilam na Kees - jest lekki, latwo sie sklada, siedzenia sie roskladaja na plasko, ale ma - . Nie polecam. Budka sie dziwnie sklada, po zlozeniu wchodzi na twarze dzieci albo trzeba ja przelozyc za ich glowy (kto to wymyslil, dziwne), 2 koszyki w miare ok, ale jak oparcie rozlozone na plasko czy w miare plasko to jzu ciezko tam cos wlozyc czy wyjac, cos wiekszego oczywiscie.
Ja zakochalam sie w wozku Implast Duet taka stara wersja w ktorej siedzenia/gondole mozna ustawic jeden obok drugiego i za pomoca specjalnych przedluzek mozna tez ustawic jeden za drugim w roznych konfiguracjach - jak dla mnie idealny - nie mam fotki, ale uzywanego akurat nikt nie sprzedawal i wyladowalam z Kees'em
Wózek Kees Twin alu