A
Asiowo
Gość
U mnie była troszke inna sytuacja, bo moja córa umiała sie uspokoic przy nas
Synek patrysi na nic nie reagował... wiec pewnie zrobiłabym tak samo! Byle tylko rozbudzic dziecko
Jezeli tylko to pomagało to dlaczego nie? Czy te 2 tygodnie synkowi Patrysi zaszkodziło? Mysle, ze wrecz przeciwnie....
synek sie uspokajał, szybko zasypiał z powrotem, a wiec pewnie sie wysypiał i rodzice tez i wszystko było ok
z reszta uwazam, ze matka zrozumie 2 matke dopiero wtedy kiedy sama musiałaby przezto przejsc;-)
Jeszcze raz dziekuje dziewczyny za rady!Nikki... Twoja najbardziej pomogła;-)

Synek patrysi na nic nie reagował... wiec pewnie zrobiłabym tak samo! Byle tylko rozbudzic dziecko
Jezeli tylko to pomagało to dlaczego nie? Czy te 2 tygodnie synkowi Patrysi zaszkodziło? Mysle, ze wrecz przeciwnie....synek sie uspokajał, szybko zasypiał z powrotem, a wiec pewnie sie wysypiał i rodzice tez i wszystko było ok
z reszta uwazam, ze matka zrozumie 2 matke dopiero wtedy kiedy sama musiałaby przezto przejsc;-) Jeszcze raz dziekuje dziewczyny za rady!Nikki... Twoja najbardziej pomogła;-)

Szczególnie jak Oliś w nocy się przebudza, zresztą taka z niego złośliwa bestia, że w dzień też mi daje popalić, a ja aż cała chodzę z nerwów i mojemu T. się obrywa