reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
mnie to nie interesuje [emoji14] ale widzę, że ludzie nawet nie patrzą na to do jakiej kasy podchodzą ;)
To prawda! Jak ostatnio z facetem gadalam ze to kasa z pierwszenstwem to on zdziwiony pyta co to znaczy. A obok wielki rysunek z ciężarną i osoba na wózku! Więc nie dość ze nie czytają to i rysunków nie potrafią rozszyfrować!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

W ikei tez jest taka kasa i ostatnio jak bylam z mama to podeszlam i zapytałam czy mozna z pierwszenstwa skorzystac bo tam jakies mlodzi kolesie i jakies babeczki juz raczej nie w ciazy i nikt z widocza niepelnosprawnoscia.patrzyli sie tak ze szok...no ale mama z widoczna niepelnosprawnoscia bo ma noge 7cm krótsza no i ja z brzucholem.co prawda akurat u mnie nie bylo widac ale u niej juz tak a wzrok zabijal

f2w3d5qpsaxl9du8.png

W ikei tez jest taka kasa i ostatnio jak bylam z mama to podeszlam i zapytałam czy mozna z pierwszenstwa skorzystac bo tam jakies mlodzi kolesie i jakies babeczki juz raczej nie w ciazy i nikt z widocza niepelnosprawnoscia.patrzyli sie tak ze szok...no ale mama z widoczna niepelnosprawnoscia bo ma noge 7cm krótsza no i ja z brzucholem.co prawda akurat u mnie nie bylo widac ale u niej juz tak a wzrok zabijal

f2w3d5qpsaxl9du8.png
Ja podchodzę do takiej kasy i pytam czy Pan w ciazy albo z ciężarną! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Agusia maskowanie brzuszka idealne!
Co do kas pierwszeństwa to ja jeszcze nigdzie nie skorzystałam. Bo w spożywczych tam gdzie najczęściej chodzę, nie ma czegoś takiego :/

reklama
Do góry