reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

zołza świetny maluszek :) mój na koniec filmu pomachał rączką na pożegnanie i było widać każdy paluszek hehe :)
ah mogłabym takie filmiki ogladać godzinami :)

reklama
Dagamit mój synek urodzony w terminie (dokładnie 38+1) z wagą 2300 i 49 cm jest zdrowy i nic mu nie brakuje. Już w 12 tyg był o tydzień mniejszy. Nie masz się czym przejmować naprawde, dopóki dzidzia rośnie jest wszystko OK.
Doris u mnie Przemcio był mniejszy i jak nic ma pisiorka. Teoria u nas się nie sprawdza...
justynka ja w pierwszej 3d nie robiłam, ale teraz bardzo chce ale dopiero ok 20tyg
zołza super akrobata/tka :) Gratuluje udanej wizyty!
zebrra gratulacje!!! super foteczka

Dzięki, dziewczyny! :-)

Justynka, tak, to jest 3D. Pojechałam do lekarza do Żyrardowa - świetny facet, z cudownym podejściem. Prywatna wizyta - filmiki w cenie ;-)

zolza - super filmik i zdjęcie zresztą też :) gdzie robiliście usg?
zebra - piękny duży dzieciak :) podziwiam, że dałas radę być taka miła dla tej kobity. no i super, że udało się pogadać i pooglądac :):)

JA zolza super dzidziuś:) Potem na żywo te akrobacje jeszcze bardziej bawią i ekscytują:)
U mnie już bez krwawienia, sytuacja się chyba unormowana, tylko traktuję się jak jajko;)
Zosię podnoszę tylko do mycia pupy jakieś pół metra, a tak to wszystko mąż, który nagle wielce zdziwiony że mu tyle obowiązków doszło:)

reklama
Do góry