reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Ja nie wytrzymalam i zapisalam się go lekarza na 20. To będzie 14 tydz wiec mój m bedzie mógł wejść zemna. Ciekawa jestem jego reakcji, bo zawsze gra takiego twardziela. Ciekawe czy trochę nie zmieknie. Nie zapomnę jak pokazalam mu zdjęcia z pierwszego USG. Wziąć je w rękę rzucił
okiem przes sekundę i tyle. Po jakimś tygodniu kiedy się dopatrzylam nozek chciałam mu je pokazać a on na to, ze już widział i ze to jest raczka a tu oko. Byłam w szoku, bo wychodzi na to ze za moimi plecami studiował te zdjęcia pewnie dobra godzinę. Haha

mój strasznie się rozczula jak widzi małego :) mamy na lodówce wszystkie jego zdjęcia od fasolki do małego łobuziaka, który jeździ na motorze :)

brum brum mały metal na motorze :)

156386179_qrsqns.jpg

justys głowa do gory, na pewno wszystko się jakoś ulozy. A co do zdjęcia, to nasze pierwsze. Przy kolejnych dzieciach jego entuzjazm pewnie trochę tez ostygnie. A ogólnie co do chłopów to niestety, ale sobie trzeba wychować. Wiem, ze nie wszystkich się da, ale ja sobie wybrałam takiego " rozumnego", który wie ze jak ja zadowolona to i jemu będzie lepiej ;). Pewnie, ze są dni, ze bym go dosłownie zabiła, ale cóż taki już nasz kobiecy los.

ja o tym , ze bede mamusia dowiedziałam sie 25,11,10 czyli niedawno.
pierwsze usg miałam zrobic 17,12,10 ( prawie 7 tydzien) ale nie wytrzymałam i zrobiłam 06,12,10. widziałam mieszkanko swojego malenstwa. ma 12 mm a malenstwo ma 3 mm :)/ serduszko jeszcze nie biło.
gdy wrociłam z pracy zrobiłam mu mały prezent od mikołaja zatytułowany " mikołajkowy apartament maleństwa " :)

był w 7 niebie :) ja również :)

witajcie nocną porą :) chciałam tylko się zgłosić, że jestem po usg i wszystko jest w porządku ;)
M był ze mną i chyba mus ie podobało. A lekarz musiał się nieźle nagimnastyklować, by pooglądać obydwa maluchy.. bo się przekręcały, zasłaniały i wogóle.. mają już po ok 7.5 cm :):) allle fajnie
:):)

reklama
Do góry