reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Mialysmy racje co do płci dziewczyny. traachka, ironia gratki

ja odebralam dziS wyniki krwi. Wychodzi na to, ze mam słaba morfologie, ale o szczegolach bede rozmawiała dopiero na następnej wizycie w lutym. Poza tym nie jestem pewna czy te normy są dostosowane dla kobiet w ciąży, wiec nie będę się teraz martwić. Na pewno nie jest złe, bo inaczej kierowali by mnie odrazu do mojego lekarza.
Najbardziej co mnie interesowało to wynik genetycznego z krwi, ale na szczęście wszystkie 3 wyszły negatywnie. Uffffffff. Jak się cieszę!!!!!

reklama
Ironia, gratulacje :)

Fajnie ,że podał Ci wagę dzidziusia...ja nie wiem ile moje maleństwo waży.Lekarz skupił się głównie na najważniejszych wyliczeniach...kość udowa itd.
Katamisz sprawdź na jednym z wydruków (taki bez zdjęcia, same wymiary). Mi też lekarka nie podała wagi, ale potem wyczytałam właśnie na wydruku...

ironia gratuluję udanej wizyty :-)
niezłe przejścia, mały ma już charakterek ;-)
i chyba sie domyslam po kim ten charakterek...po mamusi of course:) he heh
trascha przeczytalam o tych dlugich nogach i mi sie snilo ze urodzilam dziewczynke, ktora miala wielkie stopy mojego meza:)
tusenfryd ja tez jeszcze nie znam plci:-(
dzis ide na usg to zobaczymy moze uda sie podgladnac:) wiec trzymajcie kciuki:)

Ostatnia edycja:
ironia gratuluję jeszcze jednego siusiaka w rodzinie:-D
ważne,że zdrowy, współczuję babkom,które czekały na wizytę po tobie,jak godzinę siedziałaś:tak:

Traschka, Ironia fajnie że już wiecie :-) Trochę to trwało, nie? Najważniejsze, że z maluchami wszystko super - teraz już z górki...czekamy na poród :-D Mam nadzieję, że już wkrotce pozostałe dziewczyny zobaczą siusiaka albo cos innego ;-)

dzięki kochane za gratki :)))

no trochę się osiedziałam tam u lekarza, ale spoko nie było kolejki bo pani w recepcji jak widzi że ktoś dłużej to dzwoni do innych i mówi, żeby się nie spieszyli więc nie było źle :) zresztą za 300 zł to musiałam wiedzieć co mi siedzi w brzuchu, a M powiedział jej ze żona zagroziła, że nie wyjdzie z gabinetu jak się nie dowie haha a pani...o to nie będzie łatwo z panią :))

jeśli chodzi o narządy i wszyskto inne to zdrowe jak konik :) ma piękny kręgosłupek :) nie wiem czy wszystkie maluchy takie miny robią wargami :) bródkę za to ma po mamusi...uparciuch będzie :)

Uploaded with ImageShack.us

Dziewczyny słuchajcie, czy wy także macie nocne bóle brzucha, zaczęłam się niepokoić bo mój brzuchol twardnieje momentami jak kamień i czuję mocne ukłucia i straszne dziwne bóle pomijając ciągnięcie i uczucie rozrywania od środka.
Nie wiem czy nie powinnam przyspieszyć wizyty lekarskiej - czytałam, ze macica się rozciąga itp, no ale wcześniej tego nie miałam a teraz pachwiny mało co mi nie rozerwie.
Dziś w nocy, aż się z bólu obudziłam:-(jak leżę to żadna pozycja mi nie pasuje, wyprtostowane nogi to pachwiny ciagną, a jak mam podkulone to ucisk na brzuch, a na brzuchu jak leze to juz w ogole :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Trashka, gratuluję córci !!!
Ironia, super, że wizyta udana !!! i bardzo się cieszę, że siusiak wreszcie się pokazał :-)

Ja też po wizycie !!! Będziemy mieli drugą córcię :-):-):-) jest zdrowiutka i ślicznie rośnie :-):-):-)

Do góry