reklama
zebrra
Potrójna mama :)
JoL, gratulacje córeczki!
Ja z siusianiem mam tak, że często czuję, że bardzo mi się chce, idę się wysiusiać, a tam kap, kap 3 krople i już... ale pamiętam z poprzednich ciąż, że też tak miałam, więc nie niepokoi mnie to... Poza tym normalnie też siusiam
Ja z siusianiem mam tak, że często czuję, że bardzo mi się chce, idę się wysiusiać, a tam kap, kap 3 krople i już... ale pamiętam z poprzednich ciąż, że też tak miałam, więc nie niepokoi mnie to... Poza tym normalnie też siusiam
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
no dokladnie, ja musze w nocy wstawac na siusiu, a pragnienie mam ogromne, dziennie wypijam ok 2 l samej wody, pomijajac soki, mleko i herbate 
napiszcie mi, ktora z was tak trafnie wrozy płec? ;-) moze mi wywrozcie

napiszcie mi, ktora z was tak trafnie wrozy płec? ;-) moze mi wywrozcie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aestima ma przeczucia :-)
justynka1
Mamusia Antoniusia
Aestima ma przeczucia :-)

Dzastina222
Czekam..
mnie się wydaje gosiaczek że może być dziewczynka ale moja intuicja w ciąży moze byc trafna...chociaż w mojego synka trafiłam![]()
strasznie bolą mnie pachwiny jakbym nie wiem co robiła? nie mam pojęcia od czego to![]()
Mnie tez bola pachwiny.. ciagnie jak cholerka.. momentami nie moge chodzic...cos ta macica sie nam szybko rozciaga...

ja z kolei na siku wstaje w nocy dwa razy o 3 i o 6 rano... i sikkkkkkaaaaammmmm i sikkkkkaaaammmmmmmm a cisnienia brak...

tusenfryd18
Fanka BB :)
tusenfryd ja tez jeszcze nie znam plci:-(
dzis ide na usg to zobaczymy moze uda sie podgladnacwiec trzymajcie kciuki
![]()
To będę trzymała kciuki&&&&&& ja dopiero w czwartek,już siedze jak na szpilkach.
JoL gratulacje zdrowej córci:-)
reklama