justynka1
Mamusia Antoniusia
marta24 gratulacje. Parka w domu, super.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marta24 gratulacje. Parka w domu, super.
Mieszkam w Świdniku, pracuję w Lublinie.dzieki dziewczynymadziolka wlasnie mialam cie zagadnac, ze blisko siebie mieszkamy
gdzie zamierzasz rodzic w Lublinie czy Swidniku, podobno ten szpital w Swidniku super jest
a mieszkasz w miescie swidnik czy te mniejsze swidniczki??
Mnie łapią skurcze jak za długo jestem skulona, ściąga mi tak bardzo cały brzuch że nie mogę się wyprostować, np podczas zmywania podłogi w całym mieszkaniu, co od zeszłego tygodnia musimy robić z mężulem przynajmniej raz dziennie bo nasza psica ma cieczkę:-(A ja póki co żadnych rozciągających się wiązadeł ani macicy nie czuję. Pytałam nawet o to położną, bo się trochę zaniepokoiłam jak Was prawie wszystkie tu ciągnie. Ale uspokoiła mnie mówiąc, że w kolejnej ciąży może tak być
Aaa jedynie co mam to czasami takie kłucia na środku podbrzusza, jakby mi ktoś igłę wbijał. Kilka razy zabolało tak fest. Też macie takie kłucia?
Patrząc na mój przypadek, muszę przyznać racjęZebrra, chyba w chłopaka łatwiej trafić![]()