reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

kasiente - gratuluję syneczka :) Super, że ładnie przybiera i że torbielki się wchłaniają...do porodu nie powinno być po nich śladu. Dla świętego spokoju po urodzeniu, jak dojdziecie do siebie, można zrobić małemu usg przezciemiączkowe i rozwiać do końca wątpliwości. Tylko trzeba to usg zrobić do 3 miesiąca.
Najważniejsze, że dzidziulek zdrowy :)

AniaSam - trzymam kciuki za Twoją szyjkę :) Ja odnoszę wrażenie, że po tym magnesie jest gorzej :baffled:, a wy dziewczyny jakie macie odczucia?

winki80 - udanego usg życzę i niezapomnianych wrażeń :)

reklama
Dziewczyny, poratujecie mnie? Nie potrafię wyszperać ani w necie ani na naszym forum, jakie powinny być wyniki z krzywej cukrowej 3punktowej. Robiłam w środę i dziś odebrałam wyniki a do gina idę w czwartek... i mnie ciekawość zżera.

Krzywa cukrowa (3pkt, 75g)
Na czczo 3,75
Po 1 h 6,27
Po 2 h 4,94

Na tym durnym druku nie mam norm a te na necie, które znalazłam są w jakiś innych mirach. Ja się na tym kompletnie nie znam:hmm:

u mnie krzywa cukrowa (75g)
na czczo 88
po 2h 87

dodatkowo morfologa wykazała ( w skrócie) obniżoną ilość czerwonych krwinek. Czyli lekka anemia.
Mocz w normie.

Halo kochane.. Synuś zdrowiutki. Wszystko działa pięknie ,cho przez prawie cale usg zasłaniał buzie łapkami ,dopiero na koniec sie pienie pokazał. Wazy 510 g wiec podobno w normie :) Lekarz wykluczył masę jakiś chorób genetycznych o których tak naprawdę nie miałam pojęcia. Łożysko na tylnej ścianie i ilość wód w normie.

Musze się pochwalić moja szyjką macicy , która pięknie sie sprawuje i ma 4,2 cm.

Uwielbiam dzień po usg ,wszystko wtedy piękne jest :-)

Pierwsze zdjęcie -Oluś pokazuje cała buzie
Drugie - zasłania sie łapkami

Załączniki

• zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Alek 23 tydzien.jpg
    Alek 23 tydzien.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 50
winki nio suuuper gratuluję!!! A synuś śliczny jest!!! Zasłaniał się, bo nie lubi jak się Go podgląda :-D:-D Śliczny bąbelek :)

reklama
Do góry