reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Bardzo dziękuję za miłe słowa i muszę Wam powiedzieć, że mój M to tak się cieszy jak podczytuje sobie BB :) Wogóle to jak się go ktos pyta jak tam ciąża nasza to on nie powie "wszystko w porządku" tylko prawie cały wykład robi, że lekarka to powiedziała nam to i to, a że wyniki to są takie, a badania to były takie i takie, a Kruszynka to ma już tyle....chyba wie więcej niż ja ;)

No to ja ide z psem na spacer :)

Miłego dnia Ciężarówki :)

reklama
melia
śliczne maleństwo :)
pięknie wszystko widać... hihi

a co do małżonka to się nie przejmuj... moja kumpela wczoraj spytała ile jestem juz w ciąży a ja spojrzenie na mojego i się pytam "któy to już tydzień?" :-D musiał jej odpowiedzieć bo ja zapommniałam :-p

vikamcia ty nie masz jakoś teraz już na dniach lekarza?

vikamcia a nelia właśnie pisała że jej mąż relacjonuje wszystkim całą ciąże a nie że mówi tylko wszystko w porządku :) na odwrót - więc tylko się cieszyć.

vikamcia ty nie masz jakoś teraz już na dniach lekarza?

vikamcia a nelia właśnie pisała że jej mąż relacjonuje wszystkim całą ciąże a nie że mówi tylko wszystko w porządku :) na odwrót - więc tylko się cieszyć.

tak dzisiaj mam na trzecią trzydzieści

a co do neli to zle zinterpretowałam posta , miało byc zeby sie nie przejmowała ze jej mąż wie więcej od niej bo ja to np nawt nie pamietam w którym tyg jestem i muszę mojego pytać i tez za mnie zawsze odpowiada:-p
a ze sie cieszyc to tak :) nie kazdy maz sie tym interesuje , dla niektórych to wazne ze wszystko dobrze i juz

Ewcia, Ewelina, Melia, Koniczynka wielkie gratki! Śliczne maleństwa, jakie dzidziowe!

Poziomki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale dałaś czaadu :-D:-D No nie mogę uwierzyć, gratuluję, niesamowita wiadomość! :-D:tak::-):-):-)

My wczoraj też po USG. Dzidziol kręcił fikołaki podczas pomiarów i robił absolutnie wszystko, że nie dać sobie zmierzyć przezierności karkowej. W efekcie musimy jechać do szpitala i na lepszym sprzęcie zrobić jeszcze raz, dokładne badania za kilka dni :angry: Takie małe a już tak niepokorne! A jakby tego było mało, gdy gin obróciła monitor, żeby nam pokazać jak się porusza, poszło spać... :-D:-D Ginka musiała poruszać brzucholem, żeby się poruszało i udało się :-) Malec kopał, odpychał się rączkami i miział po główce, same wiecie jaki to cudowny widok.

Także mamy pomiar długości malucha, obwód główki, policzyłam paluszki :-D długość kości udowej a najważniejszej przezierności nie mamy. W przyszłym tygodniu powtórka z rozrywki na lepszym sprzęcie. Wtedy też wstawię zdjęcia :tak:

hope
cieszę się że u Ciebie wszytsko ok...
nie martw się przezierność jeszcze zdążysz zrobić :)
za tydzień :) ważne że wszystko ok....
ja się nie mojego usg doczekać :-p

a co do poziomki
to każda z nas jest w szoku...
a ja nawet troszkę zazdroszczę bo marzyłam o bliźniętach:zawstydzona/y:

reklama
Hey Dziewczyny:) A ja dziś też po USG i jestem szczęśliwa bo jest wszystko dobrze(a tak się bałam):happy: Widziałam nawet jak macha rączką. Szkoda tylko,że miałam robione USG dopochwowe i zdjęcie które dostałam jest mało wyraźne :(

Do góry