reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Maluchy tak się ułożyły że na zdjęciu widać jednego całego i główkę drugiego,nie chciały się położyć obok a po zatym tak hasały że ciężko je było uchwycić. 14 grudnia jade do łodzi na usg genetyczne i tam powiedzą czy dwu czy jedno jajowe no i jakiej pci:D
Już nie moge się doczekać

reklama
poziomki w takim razie przeogromniaste gratulacje dla Ciebie....
:-) suuuuper wieści.....

właśnie pytam bo jak znajoma wklejała froto kiedyś to było widac dwie główki:tak:

obym ja też miała bliźnięta....:-)prześlij mi fluidki bliźniacze:-D

Dla tych co chcą duużo na raz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja mam jutro USG i mam nadzieję,że również będę mogła się z Wami dziewczyny podzielić dobrymi wieściami :)

[FONT=&quot][/FONT]

Poziomki! Podwójne gratulacje dla Ciebie! Dużo zdróweczka dla maluszków i mamusi!:-)
Moi znajomi mieli tak jak Ty dwie córcie i postanowili postarać się jeszcze o synusia, a tu im się dwie kolejne córeczki bliźniaczki dwujajowe trafiły!:-D Ciekawe jak będzie u Ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry