reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ewelina, trzymaj się i bądź dobrej myśli. Jak się będziesz tak stresować to na pewno nie pomożesz maluszkowi. Leż sobie spokojnie i odpoczywaj, a wszystko będzie ok. Trzymam kciuki.

reklama
Ehh ja też jutro mam wymaz i trochę się martwię. Mam nadzieję że wszystko ok będzie..

Ewelina trzymam kciuki za Was, abyście dotrwali chociaz do tego 36 tyg.

Ewelina trzymam kciuki, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka, a i tak teraz jakby maluszek chcial przyjsc to napewno nie byloby to za wczesnie :)

Jolkaa trzymam kciuki zebys wyniki miala dobre

Ewelinko trzymaj się dzielnie
Daria wspólczuję tego świnstwa
A ja po dzisiejszej wizycie, wszystko ok malutki waży 3 kg :szok:, taki klopsik, pępowiny nie ma na szyjce, więc super, łożysko ok wody ok, tylko zapomniał mi zrobić tego wymazu, ale mam przyjść za dwa tygodnie więc może wtedy, a najlepiej to jeszce jutro do niego zadzwonię co robimy

Paula gratuluję klocuszka :-) Za dwa tygodnie to ty się możesz już rozpakować ;-)

Ewelina
dasz rade, leż, odpoczywaj i nie denerwuj się. Niejedna już u nas podobny stres przeszła, szyjkę masz całkiem niezłą jeszcze ;-)

reklama
Do góry